Juleshop løs i London

Vi vil helst købe julegaverne i London

Ønsker man ikke at shoppe i London i juletiden, har byen sightseing til mange dage. (Foto: Colourbox.com)
Ønsker man ikke at shoppe i London i juletiden, har byen sightseing til mange dage. (Foto: Colourbox.com)

Har du planlagt at købe julegaver i London i år? Så er du ikke ligefrem den eneste. For Bond Street og omegn er så tillokkende for os danskere, at den engelske metropol ligger nummer et på listen over udenlandske juleshoppedestinationer.

En undersøgelse foretaget af Hotels.com viser således, at hver tiende af os planlægger at foretage noget af juleshoppingen i udlandet - naturligvis godt hjulpet på vej af den del af danskerne, der ikke har ret langt til Flensburg og Malmø.

Se også: TV: London t/r på en dag - giver det mening?

Men altså - særligt shoppingcentre som Selfridges, Harrod's, Hamley’s og Liberty lokker os til London, der altså overhaler Hamburg og Flensburg på anden- og tredjepladsen.

Se også: Her er verdens mest sexede soveværelse

Og antallet af danskere, der vil til udlandet i denne tid, er stigende. Mens det sidste år var ni procent, der planlagde julegaveshopping i udlandet, er det i år 11 procent, der forventer at lægge hele eller dele af julegavebudgettet i udlandet.

Madmarkedet i Whitecross Street er et paradis for elskere af street food fra hele verden. (Privatfoto) Udland - 17. apr. 2013 - kl. 14:59 TV: Her er Londons mest hippe gade

- Vi oplever jo stor interesse for London blandt danskerne hele året rundt. Men der er ingen tvivl om, at London kan noget helt særligt, når vi når hen i slutningen november og december måned, hvor de centrale shoppinggader, butikker og stormagasiner byder på alt, hvad der skal til for at komme i julestemning. Det er der altid mange, der lader sig lokke af.

- Og med en storbyferie med julegaver på agendaen, er der også rig mulighed for også at forkæle sig selv med lidt sightseeing, en god middag og en musicaloplevelse, siger Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Se også: Se Claires tips til London

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere