Sådan kan du leje bil helt gratis

Var det noget med en gratis tur til Bologna i en spritny Audi A3?

Du kan blandt andet være heldig at få fingrene i sådan en Audi A3.
Du kan blandt andet være heldig at få fingrene i sådan en Audi A3.

Konkurrencen er hård biludlejningsfirmaerne imellem. Men et tilbud er svært at stikke. Og det er Budgets revival af et klassisk 80'er-fænomen: Transferordningen.

Her kan du i mange tilfælde køre lækre nye lejebiler gennem Europa helt uden at lægge en krone.

Se også: TV: Lej løs på Lanzarote

Det går i al sin enkelthed ud på, at de store udlejningsselskaber jævnligt har brug for at hente lejebilerne hjem til den udlejningsstation, de tilhører. Det sker eksempelvis, når forretningsfolk skal fra et sted til et andet i Europa uden at skulle tilbage igen.

I visse tilfælde skal du betale et beløb for at hjælpe Budget med at køre en bil 'hjem', mens det altså i de fleste tilfælde er gratis. Du vil også kunne få tilskud til brændstof samt bro- og vejafgifter.

Se også: 'Jeg vil gerne leje en BMW med skudsikre vinduer'

Blandt udlejningsbilerne er spritnye tyskere fra BMW og Audi, der blandt andet skal til byer som Bologna og Nice.

- Det koster cirka det samme for os at hente en lejebil hjem på en autotransporter som at lade en kunde hente bilen gratis. Og så vil vi helst gøre en masse danskere glade ved at give dem muligheden for at komme på en gratis tur i en lækker lejebil et sted i Europa.

- Det bliver jo aldrig det samme som i 80'erne. Der var der hundredevis af biler i sommerferien. Der er nye regler på området nu. Men der vil på ugentlig basis være biler, der skal fra et sted til et andet i Europa. Og vores erfaring er, at det særligt er Oslo og Stockholm, der er i spil, siger Kasper Gjedsted, administrerende direktør for Budget Biludlejning i Danmark, til Ekstra Bladet.

- I går havde vi eksempelvis en Ford Transit fra Stockholm til København. Det er jo smart, hvis man nu eksempelvis skal flytte noget fra Stockholm.

Se også: Gode råd til billeje på ferien

Det ligger fast, hvorfra og hvortil lejebilen skal fragtes. Men du bestemmer selv, hvornår transferen skal foregå – så længe lejebilen bare afleveres inden det fastsatte tidspunkt.

Og det afgangstidpunkt er altid ifølge direktøren 'hurtigst muligt'.

- Lige som fly hele tiden skal være i luften, skal vores biler også helst hele tiden være i leje.

For at være med i ordningen kræver Budget Biludlejning, at du giver en løftet tommelfinger til virksomhedens Facebook-profil.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere