Her får du verdens dyreste og billigste roomservice

I Helsinki koster det 206 kroner at få en club sandwich bragt til værelset. I Tunis koster det under 38 kroner

Det kan være en dyr omgang at få champagne bragt til hotelværelset. Især i Norden. (Foto: Colourbox.com)
Det kan være en dyr omgang at få champagne bragt til hotelværelset. Især i Norden. (Foto: Colourbox.com)

Når man endelig er i Las Vegas, skal den ikke have for lidt med champagne og friske jordbær på værelset. Men der er da heller intet sted i USA, hvor det er dyrere at få room service. Til gengæld er hotelværelserne særdeles billige.

Mindre spas kan du nok forvente i Helsinki. Men det er faktisk endnu dyrere, at få renset tøj, bestille en club sandwich eller tage en pose peanuts fra minibaren.

Se også: Spis din morgenmad på badeværelset

Omregnet til danske kroner, koster det således gennemsnitligt 206,50 at få bragt en club sandwich til hotelværelset i den finske hovedstad, mens du i København slipper med 131 kroner for samme service. København ligger i øvrigt på en tiendeplads over verdens dyreste byer i denne forbindelse.

Ingen slår dog Oslo, når det gælder prisen for en rensning. Det koster 123 danske kroner mod knap 19 kroner i Tunis, der også samlet set er den billigste by i verden.

Det viser de seneste tal fra Tripadvisor - det såkaldte TripIndex Room Service.

Se også: Få mest ud af din all-inclusive-ferie

Helt overordnet er Norden dyrest i verden, mens man i Europa får mest for pengene i Budapest og Prag.

Minibaren er i øvrigt på retur, mens der stadig er mange, der benytter sig af room service. Således viser undersøgelsen, at knap 40 procent af de rejsende får ting bragt til værelset, mens kun 13 procent betaler de høje priser i minibaren.

Se også: Ditas dejligt dekadente drinks

- Det er derfor ikke overraskende, at flere hotelkæder har planer om helt at udfase minibaren, siger Brooke Ferencsik, kommnikationsdirektør i TripAdvisor.

0 kommentarer
Vis kommentarer