Jim Lyngvild: Indien er som en voldtægt af sjælen

Vi har bedt Jim Lyngvild fortælle om sine rejser og kan allerede afsløre her, at han har for meget krudt i røven til at sidde stille i et fly eller på en strand

Indien er et af Jim Lyngvilds yndlings-rejsemål. Foto: AP/Rajesh Kumar Singh
Indien er et af Jim Lyngvilds yndlings-rejsemål. Foto: AP/Rajesh Kumar Singh

Jim Lyngvild er altid i gang med nye projekter – udvikling af skønhedsprodukter til Raunsborg, udstillinger, bøger, foredrag – you name it, han gør det. Derfor kan det ikke undre ret meget, at han hader at tilbringe sine ferier passivt på en strand, og elsker rejser, hvor han føler sig på ‘tynd is’.

Hvilken rejse er særlig mindeværdig for dig?

- Indien er altid et yndet rejsemål for mig. Alting er så voldsomt, så vildt, så larmende og så smukt. Det er alle sanser, der skærpes på en gang, og man føler det næsten som en voldtægt på sjælen. Den slags rejser elsker jeg, når jeg er på tynd is. Jeg hader ferier på en strand.

Hvad har du altid med i håndbagagen?

- Kryds og tværsblade. Jeg HADER nemlig at rejse med fly. Ikke fordi det gør mig utryg, men fordi jeg er buret inde i mange timer uden noget at give mig til.

Har du tips til hudpleje på rejsen?

- Nej, den slags bliver sat til side, når jeg rejser. Så skal jeg bare have mine solcremer og min tandbørste med! Og så lidt ekstra til en tur i byen. Nu er mine ferier dog også altid aktion og ikke luksus.

Hvilken rejse er din værste?

- Jeg var engang på en luksusrejse til Kenya, hvor jeg nærmest var buret inde på et luksusresort. Det var helt eventyrligt rædselsfuldt, da al min handlefrihed og personlige udfoldelse var stækket. Jeg vil ud og opleve, se, mærke og have fingrene ned i den lokale kultur.

Hvor drømmer du om at rejse hen lige nu?

- Tibet, Indien og Island.

Se tre asiatiske lavprisselskaber du bør kende

Læs også: 5 hurtige til Katja Moikjær fra Pudderdåserne

0 kommentarer
Vis kommentarer