11 gange rejsesex du gerne vil være foruden

Lad være med at være utro i Uruguay, og tag ikke mere end seks dildoer med til Texas

Vent med yderligere hygge til hotelsengen. Standsex i Spanien kan blive en endog meget dyr fornøjelse. Og så tør vi slet ikke nævne, hvad man risikerer i Dubai. (Foto: Colourbox.com)
Vent med yderligere hygge til hotelsengen. Standsex i Spanien kan blive en endog meget dyr fornøjelse. Og så tør vi slet ikke nævne, hvad man risikerer i Dubai. (Foto: Colourbox.com)

Selv om sex kun sjældent bliver bedre, når man tænker for meget over det, så er der alligevel god grund til ikke blot at give efter for sine impulser, når man er i udlandet. For hvad enten man kaster sig ud i akten sammen med sin ægtemand eller med en lokal skønhed, så er der somme tider (ganske forældede) love, der skal tænkes ind i projektet.

Således har vi inspireret af magasinet Thrillist.com fundet en række seksuelle forteelser, du liiiige skal overveje en ekstra gang i udlandet.

Uruguay
Utroskab er altid dumt. Men i ellers så fredsommelige Uruguay, hvor man netop har legaliseret marihuana, og hvor præsidenten ikke gider at bo i et fint palads, er det forbundet med livsfare. For bliver du taget i seng med en anden mands kone, har han ret til at slå jer begge ihjel. Alternativt blot at kastrere dig og skære næsen af konen.

Virginia
Mere utroskab. Den slags er en såkaldt 'class 4 misdemeanor', og dermed risikerer du ikke at skulle bag tremmer. Du er derimod i samme klasse som løsgængere og fulderikker på offentlige steder. Det kan give bøder på op til 250 dollar.

Estland
I Tallinn kræver sex din fulde opmærksomhed. Det er således ikke lovligt eksempelvis at lakere negle eller spille Wordfeud imens.

Se også: En båd, to babes og fire bajere

Texas
I sydstaten er det lovligt at eje op til seks dildoer. Men ikke flere. Skulle du ligge inde med en større maskinpark, så kan du principielt idømmes en bøde på op til 4.000 dollar eller risikere betinget fængselsstraf i op til et år.

Forenede Arabiske Emirater
Hold jer fra hinanden, når I ikke er på hotelværelset. Selv det mindste kindkys i en offentlig park kan give ti dages fængsel - det kan dog give op til et år, hvis I samtidig er berusede.

Se også: Fem vanvittige love i udlandet

Utah
Lad nu være med at gifte dig med din fætter i Utah. Med mindre du er over 65 (eller 55, hvis I kan bevise, at I begge er infertile). For sådan er reglerne i mormonstaten.

Louisiana
Er du led og ked af partnere, der ikke adlyder dit mindste vink og evig og altid brokker sig over dine syge lyster, så tag en smuttur til Louisiana. Her er det i modsætning til de fleste andre steder i Nordamerika lovligt at udleve sine nekrofile fantasier - altså at have sex med lig.

Flint, Michigan
I den kriseramte industriby nordvest for Detroit skal du give bukserne godt op over g-strengen. For her kan du få op til 93 dages fængsel samt en bøde på 500 dollar for at gå med så lavthængende underbenklæder, at man kan se dit undertøj.

Disse to flinke piger tilhører verdens mest cool folkfærd. Kan du gætte hvilket? (Foto: All Over) Udland - 26. jan. 2011 - kl. 10:52 Se verdens tolv mest cool folkefærd

Ungarn
Er du en af de typer, der er meget visuelt orienteret (læs: en mand), så skal du ikke rejse til Budapest eller omegn. For her er sex kun tilladt i mørke. Også i hjemmet med din faste partner.

Californien
Det er ulovligt at klimakse før partneren under forspillet. Vi forudser, at delstatspolitiet får travlt, hvis den lov skal håndhæves.

Se også: Sangria nu lovligt i Californien

Spanien
Strandsex er frækt. I hvert fald på papiret. Men når spansk politi dukker op og giver jer en bøde på op til 75.000 euro, så er det ikke helt det værd - eller?

Se også: Hvem kan det? Alicante

0 kommentarer
Vis kommentarer