Læs historien der gav en læser en rejse

Se den søde historie, der fik en læser til at vinde en tur til Berlin med familien

En dygtig læser er snart en række herlige oplevelser i Berlin rigere.
En dygtig læser er snart en række herlige oplevelser i Berlin rigere.

For få uger siden gav vi jer mulighed for at vinde en rejse for to voksne og to børn til Berlin. For at deltage i konkurrencen skulle man skrive en lille bertning om sit bedste ferieminde.

SE HER:

Se også: Vind en rejse for hele familien til Berlin

Det var herligt at læse de mange fine historier, men kun en læser kunne vinde konkurrencen og blive Scandlines testfamilie i den tyske hovedstad.

Et enstemmigt panel valgte således Mark Hansen, der beskrev sin ungdoms bilferie gennem Europa med sin far og søster.

Vinderen af 'mit bedste ferieminde' kommer her:
' Da jeg var 15 år gammel, kørte jeg, min lillesøster og min far ned gennem Europa i bil. Min far havde sådan et rød kassevogn, som vi lavede om til et rigtig hyggeværelse omme bagi, og så kunne mig og min søster sidde der og spille spil og hygge os, mens vores far kørte. Vi kunne også sove der alle tre, når vi holdt kørehvil for natten.

På vores vej kørte vi gennem Tyskland og Holland til schweiz, hvor vi var oppe i alperne og nyde den fantastiske udsigt højt oppe i bjergene. Vi kom osse en tur til Paris, hvor vi var oppe i Eiffeltårnet og spiste baguettes, som vi dyppede i hvidløgsost og spiste cocktailpølser på dåse. Udsigten var fantastisk!

På vores vej gennem frankrig besøgte vi også et stort vandland, hvor vi så en stor opvisning med spækhuggere, der sprang højt op i luften, igennem ringe og alt muligt. Det var en stor oplevelse. Men det vildeste var nok, da ham, der havde med spækhuggerne at gøre, kom hen til mig og spurgte, om jeg nogensinde havde kysset en spækhugger på tungen.

Det måtte jeg erkende, at jeg ikke lige havde prøvet før, og jeg rejste mig noget nervøst og gik så med manden ned til de der ret så store dræbere. Da vi kom derned, piftede han i sin fløjte, og et øjeblik efter lå der en kæmpe spækhugger foran mig og med vidtåbent gab, så man kunne se alle dens fine bisser.

Og så stak træneren sit hoved ind i gabet på dræberen og kyssede den på tungen. Ja, og så var det min tur.

Det var utroligt og det vildeste ved hele vores ferie. Og der var en masse at fortælle om, da vi kom hjem.'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere