Skattepengene bliver brugt til rejser

Skat betaler 13 milliarder kroner tilbage til danskerne. Og mange af dem skal bruges på rejser, vurderer Stig Elling

Mange af dem, der har fået penge tilbage fra skat, bruger dem på forkælelse. Herunder hører blandt andet rejser. (Foto: Colourbox.com)
Mange af dem, der har fået penge tilbage fra skat, bruger dem på forkælelse. Herunder hører blandt andet rejser. (Foto: Colourbox.com)

Hvis du er en af de mange danskere, der skal have penge tilbage i skat, så er der en pæn sandsynlighed for, at du vil bruge dem på at rejse.

Det vurderer man i hvert fald hos Star Tour, der i weekenden, hvor Skat gav danskerne mulighed for at se den endelige årsopgørelse for 2012, oplevede en stigning i rejsesalget på 25 procent i forhold til en almindelig weekend på denne årstid.

LÆS OGSÅ:

Se også: Voksne får ferien betalt af mor og far

- Vi har set det flere gange før og oplever det nu igen. Når danskerne får ekstra penge mellem hænderne, enten skat, efterlønspenge eller SP-penge, betyder det øjeblikkeligt en kraftig stigning i vores salg af rejser. Mange vælger at bruge pengene på forkælelse, hvilket for rigtig mange betyder ferierejser, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sådan gør du din ferie billigere

Det er primært sommerrejser, der bliver langet over disken, og der står Grækenland, Spanien og Tyrkiet som destination på langt størstedelen af billetterne.

- Jeg forventer, at branchen totalt vil sælge ekstra 70 - 75.000 rejser til danskere, der beslutter sig for en sommerrejse alene pga. skat retur, og det er klart, vi jubler i de her dage, siger rejsedirektøren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere