Annonce:
Annonce:

Her er verdens mindst romantiske hoteller

Hvad du end gør, så tag ikke din udkårne med på et af disse hoteller på Valentinsdag

Hans Brinker Hotel i Amsterdam.
Hans Brinker Hotel i Amsterdam.
Annonce:
Følg Ferie

Måske er du vred på kæresten. Måske er han gået fra dig. Måske hader du romantik på bestilling. Eller måske afskyr du bare Valentinsdag.

Og hvis du for alt i verden vil undgå alt, der har med romantik at gøre 14. februar eller for den sags skyld en hvilken som helst anden dag, så har vi fundet en række hoteller frem, der på ingen måde bør lede dine tanker hen på ømhed mellem elskende.

Verdens værste
Vi lægger ud med den hollandske klassiker, Hans Brinker Hotel, der har brandet sig selv som det værste hotel i verden. Men en god portion selvironi har man gjort hotellet populært for unge Amsterdam-rejsende, der kan leve uden nogen som helst bekvemmeligheder. Og vi mener 'nogen som helst'. Her bruger kakerlakkerne knojern, og støvmiderne er på størrelse med humlebier.

LÆS MERE HER:

Verdens værste hotel er populært

Annonce:

Lighuset
Det er vel også kun de færreste, der vil tage sin udkårne med til Willow Court i Tasmanien, hvor en lokal forretningsmand har åbnet et hotel i en nu nedlagt sindssygehospital. Man kan blandt andet overnatte i lighuset, der foruden et obduktionsbord stadig indholder to frysere til de døde samt et badekar i rustfrit stål, hvor ligene blev vasket. I øvrigt siges det, at der spøger.

LÆS MERE HER:

Lighus omdannes til hotel

Kisteglad
Hvis ikke lighuset kunne gøre det for dig, så må den sidste romantik have forladt din sind efter et ophold på Propeller Island City Lodge i Berlin. Her overnatter du i en kiste, og badeværelset er en gigantisk plasticpose. Det skal retfærdigvis siges, at det muligvis lige er stedet at opholde sig, hvis du er så heldig at være vampyr.

LÆS MERE HER

Annonce:

Helvede til havs
Et krydstogt er jo også en mulighed. Men hvis du for alvor skal bytte Love Boat ud med lortebåd, så er der ingen vej uden om Nordkorea. Her kan du stævne ud med motorskibet Man Gyong Bong og undervejs få serveret tørret fisk på plastictallerkener med ledsagende lokalt øl. Det er ganske vist muligt at få kahytter med så dekadent møblement som stole, borde og toiletter, men i de fleste tilfælde må du nøjes med en rusten køjeseng eller en madras på gulvet.

LÆS MERE HER:

På kummerligt krydstogt med Kim Jong-il

Børnekanalens eget hotel
Kan du nævne noget, der er mindre romantisk end børn? Jo, andres børn. Derfor er et ophold på Nickelodeon Suites Resort i Florida også noget nær en garant for et ophold uden voksenspas på værelset. Masser af skrigende unger, suiter med Svampebob Firkant-temaer, et Dora Udforskeren-show og en pizzarestaurant, hvor maden bliver serveret af Teenage Mutant Ninja Turtles.

LÆS MERE HER

Annonce:

Det ultimative
Og hvis du ellers synes, at de foregående hoteller var uromantiske, så stikker de ikke det sidste på listen. For på det hollandske 'Divorce Hotel' er hele formålet at blive skilt. Her kan man under neutrale forhold få ordnet hele skilsmissen på en weekend, mens man bor i hvert sit værelse, og advokater tager sig af alt det praktiske. Desuden er der også psykologer til stede under hele forløbet. Det koster mellem 20.000 og 60.000 kroner. Men så er I også sikre på at gå hvert til sit efter opholdet.

LÆS MERE HER:

Check ind på skilsmissehotellet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: