Vi storflirter med stewardesserne

Hormonerne eksploderer tilsyneladende, når vi kommer op i et fly

Pas på stewardesser. Vi er vilde med at flirte med jer. (Foto: Colourbox.com)
Pas på stewardesser. Vi er vilde med at flirte med jer. (Foto: Colourbox.com)

Hold godt øje med ægtefællen eller partneren, hvis I snart skal ud at flyve eller, hvis han eller hun selv skal af sted.

For hvis vi bare minder en anelse om briterne, så storflirter vi med kabinepersonalet i flyet, viser en undersøgelse foretaget af rejsesøgemaskinen Skyscanner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexede stewardesser for meget for ministerium

700 stewardesser og stewarder er således blevet spurgt om de flyrejsendes vaner, og hele 75 procent af disse har oplevet at blive inviteret på en date, mens de var på arbejde. Og hele 14 procent har endda sagt ja.

SE OGSÅ:

Med tanke på den flymad, man typisk får serveret, ville vi nok her på redaktionen havde spist viste sandwich i stedet for at smide den i toilettet. Men sådan er vi alle så forskellige. (Vidcap) Rejsetips - 23. jan. 2013 - kl. 12:11 TV: Kan et flytoilet sluge en hel Subway-sandwich?

Undersøgelsen viser ligeledes, at de kabineansatte helt klart mener, at det er briterne, der er værst, når det gælder at slutte sig til den såkaldte Mile High Club - altså at have sex i ti kilometers højde.

LÆS OGSÅ:

Se også: En stewardesse afslører alt

Dernæst kommer australierne, tyskerne, franskmændene og brasilianerne.

- Vores undersøgelse viser, at briterne åbenbart er villige til at gøre det, der skal til for få en intim lille hyggestund i 10 kilometers højde. Men det ser også ud til, at mange rejsende er på udkig efter lidt romantik på vej på ferie.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er den perfekte passager

- Og oddsene for at lykkes med flirteriet er jo ikke helt dårlige, når mere end hver tiende passager lykkes med at få ja til en date. Det giver forhåbninger til de singler, som skal ud og flyve på Valentines Day. For hvem ved - måske er flyturen starten på en helt anden romantisk rejse, siger Maria Paulsen, marketingassistent hos Skyscanner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere