Så mange gør sig lækre på flyrejsen

Få gode modetips til flyrejsen og se, hvor mange der gør noget særligt ud af sig selv, før de tager i lufthavnen

Engang var flyrejsen forbundet med noget luksuriøst. Stewardessejobbet var højstatus, piloter var sexede, og når man skulle ud at flyve, gjorde man noget ud af påklædningen.

Det kræver dog ikke ret mange ture op og ned gennem korridorerne i de danske lufthavne, før man ser, at der er meget langt til fordums glamour og mystik.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 5. dec. 2012 - kl. 10:39 TV: Fitness i flyet

For selv om der bestemt kan spottes et par Louboutinstiletter eller en Fenditaske hist og her, så vælger forbløffende mange flyrejsende at iklæde sig klædeskabets tarveligste klude. For det gælder jo blot om at gøre rejsen behagelig for sig selv, synes tanken at være. Og så er det ikke så afgørende, at det er knap så behageligt for andre flypassagerer at se på Hawaii-skjorter, sweatpants, klipklappere, mavebælter, strandshorts og t-shirts eller toppe med ølreklamer.

SE OGSÅ:

Dagslook 1: 1. Jakke fra Velour 2. Kjole fra LibertineLibertine 3. Støvler fra APair (Foto: Thomas Wilmann) Mode med Miriam - 25. okt. 2012 - kl. 11:20 Mode-TV: Førstehjælp til storbyferien

Men det er trods alt ikke alle, der er ligeglade, viser en stor undersøgelse foretaget af British Airways. Der er nemlig både nationale, regionale og kønsmæssige forskelle på de flyrejsendes påklædning.

Således fremgår det, at 19 procent af de kvindelige rejsende foretrak at rejse iført høje hæle, mens 99 procent af de tyske rejsende - uanset køn - gjorde noget ekstra ud af frisuren på rejsedagen.

38 procent af russerne gjorde sig ekstra attraktive, når de skulle flyve, mens det i den modsatte ende blot var tilfældet for fem procent af kroaterne.

SE OGSÅ:

Rejsetips - 28. jun. 2012 - kl. 10:22 TV: Se de kendte kvinders bikini-fejl

Interessant var det også, at 32 procent af de mandlige flyrejsende klædte sig på med henblik på at imponere og tiltrække det modsatte køn. Det tal var helt nede på 12 procent for kvindernes vedkommende.

I øvrigt var solbrillerne for 51 procent af de rejsende det første, der overhovedet blev pakket i kufferten eller håndbagagen. Det har dog næppe været på rejser til Danmark ...

LÆS OGSÅ:

Se også: Sådan rejser du både elegant og praktisk

British Airways har i øvrigt udarbejdet en række 'style kits' til både mænd og kvinder. Dem kan du se i galleriet foroven. Og i det følgende kommer en række flyvetips til kvinder fra British Airways' Helena Flynn.

1. Kosmetik / toilettaske
Alle dedikerede flyrejsende har brug for en holdbar toilettaske, der ikke går i stykker og som kan holde på ting, der måtte gå i stykker. Clarins har en vidunderlig en af slagsen, der allerede er fuld af produkter i rejsestørrelse.

2. Pasholder
Beskyt det vigtigste du har med en charmerende holder. Aspinal har for eksempel en smuk serie med læderpasholdere.

3. Rejsepude
Super enkel og komfortabel. De beskytter nakken og får dig til at sove på ingen tid, uden at du bagefter vågner op med nakkesmerter.

SE HER:

Se også: Her er rejsepuden der faktisk virker

4. Øjenmaske og ørepropper
De er helt afgørende på lange flyvninger for at holde lyde og lys ude.

5. Tablets
iPads er geniale til rejser. De har et batteri, der kan holde i ti timer, hvilket giver dig rigelig til til at læse bøger, arbejde eller organisere dit socialliv og spille spil.

SE OGSÅ:

Fitness-ekspert og personlig stylist Sarchar Leone viser, hvordan man med enkle midler og på kort tid kan holde sig i form på ferien. (Vidcap) Rejsetips - 15. nov. 2012 - kl. 11:59 TV: Få faste former på ferien

6. Rejseglattejern
En minikeramisk glattejern kan tages med over alt i verden for at friske dit hår op - selv på de mest krusede dage.

7. Bærbare balletsko
Et par sko, der kan foldes, men som stadig er søde, er en genial opfindelse. Uanset hvor smukke hhøje hæle ser ud, så er det altid godt at have et par mere komfortable sko ved hånden.

LÆS HER:

Se også: Foldesko til ferien

8. Pashmina-sjal
Pashimaer er bløde, varme og utroligt fleksible. I øvrigt vejer de næsten ingenting.

9. Sunbriller
Det er bare et must for alle! Uanset om du er mand eller kvinde, så er solbrillen den ultimative 'cool' modeaccesory.

1 af 13 
2 af 13 
3 af 13 
4 af 13 
5 af 13 
6 af 13 
7 af 13 Minimal: Her Brad Pitt og Angelina Jolie i et meget enkelt look.
8 af 13 Minimal: Charlize Theron.
9 af 13 Classic: Daniel Day-Lewis.
10 af 13 Classic: Elizabeth Hurley.
11 af 13 Suited and booted: En særdeles velklædt David Beckham med konen Victoria.
12 af 13 Suited and booted. Victoria Beckham.
13 af 13 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere