Rejser forbedrer dit sexliv

Nu er der slet ingen undskyldinger for at blive hjemme

Det er al mulig grund til at rejse med partneren. Ikke mindst fordi det for manges vedkommende forbedrer sexlivet. (Foto: Colourbox.com)
Det er al mulig grund til at rejse med partneren. Ikke mindst fordi det for manges vedkommende forbedrer sexlivet. (Foto: Colourbox.com)

Der er mere end en god grund til at værdsætte ferierejsen. For ikke nok med, at du kommer ned i gear, net forbedrer også dit sexliv.

En undersøgelse fra U.S. Travel Association viste således, at 72 procent af de par, der rejste sammen, mente, at rejsen fik romantikken til at gnistre.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lykke på rejsen

77 procent af de par, der rejste sammen nævnte, at de havde et godt sexliv imod 63 procent af dem der ikke rejste sammen.

28 procent sagde i øvrigt, at deres sexliv blev bedre under selve rejsen - og for 40 procent af disses vedkommende var forbedringen permanent.

- Når du er af sted, så får du ikke lige pludselig mail, naboer banker ikke på døren, du skal ikke gå tur med hunden, og du har mere tid sammen med partneren, siger formand for U.S. Travel Association, Roger Dow.

Han mener i øvrigt, at det kan være en god ide at tage ægtefællen med på forretningsrejsen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Her er de bedste råd til utroskabsrejsen

- Folk forstår ikke, hvor ensomt det kan være at være en forretningsrejsende eller en person, der bare flyver ofte. Når vi rejser sammen deler halverer der arbejde og stress, siger konsulent Tamara Hall til USA Today.

I undersøgelsen fremgår det desuden, at de par, der rejser sammen, bliver længere sammen.

84 procent af parrene, der rejste sammen havde således været sammen i mere end fem år, mens det kun var tilfældet for 76 procent af de, der blev hjemme.

SE OGSÅ:

Stranden i Puerto de Mogán er meget populær blandt børnefamilierne. Den ligger i læ af de omgivende bjerge, og der kun sjældent bølger af en nævneværdig størrelse. Udland - 22. jan. 2013 - kl. 10:56 TV: Gran Canarias charmetrold

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere