TV: Stor test: Her er den bedste rejsesøgemaskine

Titanernes kamp: Vi har testet de tre mest populære rejsesøgemaskiner for at finde ud af, hvor man skal finde den billigste og bedste flybillet

Danskerne finder i stadig højere grad deres flybilletter på en rejsesøgemaskine. Det foregår i al sin enkelthed således, at man klikker sig ind på et site, som har en søgerobot, der søger billige flybilletter hos ikke blot flyselskaberne, men også hos onlinerejseselskaberne.

Når en billet er fundet, så betaler flyselskabet eller rejseselskabet et beløb for, at søgeresultatet er blevet vist for kunden.

Ikke alle flyselskaber eller rejseselskaber har indgået en betalingsaftale med rejsesøgemaskinen, hvorfor nogle rejsesøgemaskiner derfor vælger at udelade disse søgeresultater.

Andre søgemaskiner medtager alle resultater uden at tage sig betalt.

Se også: Dobbelttjek prisen på flybilletten

De tre testede søgemaskiner har alle leveret varen i tidligere tests, og det er samtidig de mest populære herhjemme. Alene af den grund har vi reduceret testen til en dyst mellem de tre giganter Skyscanner, Momondo og Travelmarket, hvoraf kun sidstnævnte er på danske hænder.

I tv-indslaget foroven får de tre unge journalister Camilla, Nanna og Camilla Marie en række opgaver. De skal finde de billigste og bedste flybilletter på en række udvalgte afgange.

Se også: Singlemænd i 30'erne har en fordel

Vi har langt fra valgt at medtage alle opgaver i videoen indslaget, men vi kan bekræfte, at de viste resultater underbygger de generelle søgninger og således er repræsentative for konklusionen.

Alle testpersonerne udførte hver især i forbindelse med testen mange søgninger søgninger på alle tre søgemaskiner, så de havde et klart billede af forskellene på Momondo, Travelmarket og Skyscanner.

Se også: Seks simple tips til en billigere flybillet

Til sidst i indslaget giver testpersonerne en karakter til hver af de tre søgemaskiner ud fra, hvilken søgemaskine der fandt de mest hensigtsmæssige afgange, de billigste billetter, var mest overskuelig og havde den flotteste brugerflade.

Klik på videoen i artiklens top og se, hvilken rejsesøgemaskine vores tre testpersoner kårer som den bedste.

Se også: Bestil flybilletten 49 dage i forvejen og spar penge

0 kommentarer
Vis kommentarer