Annonce:
Annonce:

Nu kan du snart flyve til Mallorca fra Aarhus

Spies udvider fra maj 2023 med rejser fra Aarhus lufthavn til Mallorca

Arkivfoto: Colourbox
Arkivfoto: Colourbox
Annonce:
Følg Ferie

Endnu en destination er kommet på tavlen i Aarhus lufthavn. Denne gang er det Spies, der udvider, og dermed kommer til at tilbyde direkte flyvninger fra Aarhus til Palma De Mallorca.

Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

- Det er meget tilfredsstillende, at Spies nu styrker vores samarbejde med endnu en destination i solkataloget. Mallorca er et uhyre populært feriested blandt østjyderne, og jo mere kapacitet, vi kan tilføre til solskinsøen, jo bedre.

- Samtidig er det en stor fornøjelse, at Spies teamer op med BRA i forhold til at kunne tilbyde et gennemført stærkt kvalitetsprodukt til de rejsende. BRA er en af lufthavnens rigtig gode samarbejdspartnere, og det lover godt for fremtiden, siger Brian Worm, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Annonce:

De nye rejser til Mallorca oprettes i samarbejde med det svenske flyselskab BRA, som for nylig har investeret i hele fem nye Airbus A319, så de kommende Spies-gæster får en god start på rejsen.

BRA er i forvejen til stede i Aarhus Lufthavn med jævne flyvninger til både Gøteborg og Stockholm.

Kæmpe interesse
I 2022 har Spies oplevet en stigende interesse i rejser til Mallorca, og den tendens forventer rejseselskabet fortsætter.

- Mallorca er helt klart danskernes foretrukne ferieø i sommersæsonen. Kombinationen af fantastiske strande og turkisblåt vand, bjerge at vandre og cykle i og så Palma by, som er en slags mini-Barcelona, gør det til et yderst populært rejsemål.

- Den korte flyvetid har også en stor betydning for mange, derfor er vi glade for at kunne tilbyde direkte afgang fra Aarhus Airport fra næste forår, siger Sofie Lund, som er kommunikations- og pressechef i Spies.

Den første Airbus letter mod Palma de Mallorca 26. maj, og Mallorcasæsonen varer helt frem til den 13. oktober 2023, skriver Aarhus Airport i pressemeddelelsen.

Annonce:

Der er afgang fra Aarhus Airport hver fredag eftermiddag med 145 sæder per afgang, og det betyder, at 3.190 gæster kan sætte kursen mod Mallorca fra Aarhus gennem hele sæsonen.


Har du nu tjek på rejseforsikringen? Ellers kan du tjekke denne artikel om hvordan du får den bedste og billigste af slagsen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: