Restaurant lukker i ferieparadis: Medarbejder tilberedte rotte i viral video

Medarbejderen er nu fyret, og det vides ikke, hvornår restauranten åbner igen

En burgerrestaurant på Hawaii er lukket midlertidigt, fordi en ansat tilberedte en rotte på grillen. Foto: John Locher/AP
En burgerrestaurant på Hawaii er lukket midlertidigt, fordi en ansat tilberedte en rotte på grillen. Foto: John Locher/AP
Følg Ferie

Turister med knurrende maver må vente med at fylde hullet i mavsen med burgere og pommes fra Teddy's Bigger Burger i ferieparadiset Honolulu på Hawaii.

Den populære burgerkæde på Hawaii har nemlig valgt at lukke restauranten i Honolulu midlertidigt, da en video af en medarbejder, som tilbereder en rotte på grillen, er gået viralt.

Det skriver blandt andre nyhedsbureauet AP samt det lokale medie Hawaii News Now.

Restauranten har desuden valgt at fyre den pågældende medarbejder og siger, at de var 'forfærdet', da de fik nys om optagelserne, der blev delt for et par dage siden på Snapchat.

- Vi er forfærdede over, at en tidligere ansat i teenagealderen valgte at opføre sig på sådan en måde og samtidig filme det, siger restaurantens direktør, Richard Stula, til Hawaii News Now.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Så er der tyrepenis på menuen!

Alle køkkenredskaber skal udskiftes
Direktøren siger endvidere, at han ikke kan fortælle, hvornår restauranten åbner igen, da den skal gennem en større rengøring, mens køkkenudstyret og -redskabet også skal udskiftes.

- Derefter vil vi sende et hold ind til at inspicere og vurdere restauranten, før den kan åbne igen, siger direktøren til det lokale medie.

Ricard Stula påpeger derudover, at burgerkæden har planer om at kontakte myndighederne for at få undersøgt sagen helt til bunds.

Hawaiis Health Department, som svarer til det danske Sundhedsministerium, bekræfter hændelsen, men fortæller, at de ikke vil gå videre med sagen, da burgerrestauranten selv har taget de nødvendige foranstaltninger.

- Vi sætter pris på de afhjælpende og forebyggende anstrengelser, som restauranten allerede har taget for at beskytte offentlighedens sundhed og helbred, lyder det fra ministeriet i en skriftlig udtalelse.

Landet hvor folk spiser guld

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind