Restaurant serverer sushi på (næsten) nøgne ansatte

I London kan du få serveret din sushi, som Samantha serverede den i den første 'Sex and the City'-film

(Foto: Buddha_bar_london_Instagram)
(Foto: Buddha_bar_london_Instagram)

Var du vild med scenen i den første 'Sex and the City'-film, hvor Samantha Jones som en overraskelse til sin kæreste smider tøjet og dækker sin krop med sushi, så vil du nok også være vild med konceptet 'Kyoto Nights' på Buddha Bar i London.

Se også: Gyldne pister til det grå guld

Til Kyoto Nights, som senest blev afholdt torsdag i sidste uge, får du som gæst en 'nøgen sushi'-oplevelse – uden at du selv skal smide tøjet.

Nøgenheden lader restauranten nemlig din 'tallerken' om. Og til forskel fra i filmen, hvor kæresten bliver så forsinket, at Samantha bliver sur og dropper projektet, så skal din 'tallerken' på Buddha Bar nok blive liggende, til du har spist op.

Ferie - 27. mar. 2015 - kl. 21:41 TV: Se nordlys - inde i flyet

Nøgenhed og hygiejne
Det virker måske ikke voldsomt appetitligt – eller udpræget hygiejnisk for den sags skyld – at spise sushi fra kroppen af et fremmed menneske.

Se også: Fra København til New York – i tog!

Men bare rolig, de rå stykker fisk og de dertilhørende ris placeres på plastikblade, inden de lægges på maven og benene af de nøgne – eller næsten nøgne – mennesker. 

Nu studsede du måske ved ordet 'næsten'. Din 'tallerken' er nemlig ikke helt nøgen. Både kvinder og mænd, der i anledning af Kyoto Nights har valgt at lægge krop til sushi, har nemlig trusser på, og kvinderne har desuden også brystvorterne dækket af en lille plade, som er pyntet med similisten.

33 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere