Annonce:
Annonce:

Rørende billede af berejst hunds sidste øjeblik

Du husker måske historien om den kræftramte hund Poh, hvis ejere tog hunden med på sit livs rejse i 35 byer rundt omkring i USA – nu deler ejerne billedet af det sidste øjeblik med hunden

Det er ikke løgn, når man siger, at hunden er menneskets bedste ven (Foto: Flickr/smerikal)
Det er ikke løgn, når man siger, at hunden er menneskets bedste ven (Foto: Flickr/smerikal)
Annonce:
Følg Ferie

Efter et år med kræft er hunden Poh, som rejste rundt med sin ejer Neil Rodriguez, nu død, det skriver Mail Online. Den aldrende hund, Poh, fik konstateret kræft for lidt over et år siden. Kræften var umulig at behandle. Derfor besluttede Neil, at give sin makker en sidste fantastisk rejse.

Viljestærk hund rejste 65.000 kilometer
Neil og hans forlovede Goumada troede ikke, at Poh ville overleve de følgende to uger efter at dyrlægerne havde fundet to store tumorer i hundens underliv. 

Den viljestærke hund var dog ikke klar til at stille træskoene og endte med at klare skærerne i et helt år, før kræften vandt over den.

Familie rejser rundt med kamel i bil

Annonce:

I løbet af det år nåede Poh og hans ejere, at rejse 65.000 kilometer rundt i USA, hvor han fik dyppet poterne i fire forskellige amerikanske farvande og endda nåede at se sine dedikerede ejere blive gift. De mange øjeblikke blev delt på Instagram, hvor Poh havde opbakning fra hele 129.000 følgere.

Her ses billedet af Poh med sin ejer Neil i den Mexicanske Golf. Poh havde en lille kørestol til hjælp under sygdomsforløbet, som var specielt designet til handicappede kæledyr.

Poh nåede altså at rejse i mere end 35 forskellige delstater rundt omkring i USA. Han fik både spist barbecue i Nashville, slentret på Hollywood Walk of Fame og set Golden Gate Bridge i San Francisco.

Nyt flysæde: Bestil mad, start filmen og indstil sædet med smartphonen

Pohs rejse endte med et farvel til livet den 12. februar i år, hvor billedet af det sidste øjeblik, mens ejerne holdt hånd og pote sammen, før Poh åndede ud, blev delt på Instragram.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: