Ryanair glemte flypassagerer, som var låst inde

Det irske flyselskab holdt 35 passagerer fanget i en trappeskakt og lettede uden dem

Om det var en distræt medarbejder hos Ryanair, der låste 35 passagerer inde i en trappeskakt, melder historien ikke noget om. Foto: Artur Widak/NurPhoto/Sipa/AP
Om det var en distræt medarbejder hos Ryanair, der låste 35 passagerer inde i en trappeskakt, melder historien ikke noget om. Foto: Artur Widak/NurPhoto/Sipa/AP
Følg Ferie

En gruppe passagerer, som skulle flyve med Ryanair, blev holdt fanget i en trappeskakt og glemt af personalet, mens flyet lettede uden dem. Det skriver Daily Record.

Omkring 35 passagerer, de fleste ældre mennesker, kom onsdag eftermiddag igennem boardingprocessen i Edinburgh Lufthavn, da de skulle med et fly til Krakow.

EasyJets manglende ryglæn på flysæde går viralt

Men af uvisse årsager holdt Ryanair dem tilbage i en trappeskakt ud til flyet, som blev låst både i toppen og bunden, mens flyet stak af med al deres bagage.

Passagererne fortæller til Daily Record, at en medarbejder hos Ryanair, som havde tjekket deres pas og sendt dem videre mod flyet, klemte sig forbi dem på vej ned ad trappen og låste døren lige foran dem.

Genialt trick redder flypassager fra bøde

Læste online at flyet var lettet
Det var først, da en vred passager trykkede på en nødudgangsknap, at de 35 mennesker kom ud af skakten. Der havde de stået derinde i en time.

Flypersonalet var på det tidspunkt allerede fløjet afsted sammen med priority passagererne, som var heldige nok at komme ombord tidligere.

Parret Mark og Cara Henderson, som var på vej på bryllupsrejse, blev chokerede, da de så, at flyet var taget afsted, mens de havde stået inde i den trange trappeskakt.

- Folk var virkelig frustrerede over forsinkelsen, så en af de andre passagerer tjekkede online, og der gik det op for os, at flyet var lettet uden os. Vi var målløse. Personalet var gået forbi os og havde derefter låst os inde, siger den nygifte Mark Henderson til Daily Record.

130 fly aflyst: Mand gik ud ad den forkerte dør

Da fejlen blev opdaget, fik Ryanair arrangeret et nyt fly, som fløj fem timer senere end det oprindelige fly.

- Vi bekræfter, at vi undersøger en bording hændelse fra Edinburgh til Krakow, hvor flyet afgik uden alle passagerer ombord. Vi undskylder til passagererne for ulejligheden, og vi arbejder tæt sammen med flyselskabet for at finde ud af, hvad der er gået galt, siger handlingselskabet i lufthavnen Swissport til Daily Record.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+