Ryanair lukker flere ruter fra København

Ryanair lukker ruter til De Kanariske Øer og London Southend

Ryanair lukker flere baser i Spanien. Det påvirker ruten Tenerife - København. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski
Ryanair lukker flere baser i Spanien. Det påvirker ruten Tenerife - København. Foto: REUTERS/Ralph Orlowski

Solhungrende danskere kan kigge langt efter billetter til Tenerife denne vinter. I hvert fald hvis de plejer at rejse med Ryanair.

Lavprisflyselskabet indstiller flyvningerne til øen. Sidste afgang på ruten bliver 3. januar 2020. Det skriver mediet Check-in.

Se også: Strejke giver ingen problemer: Kaos venter først i september

Det kommer efter, at Ryanair, som Ekstra Bladet tidligere har beskrevet, har annonceret lukningen af fire baser i Spanien. Der er tale om deres lufthavnsbaser på øerne Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria og Girona i Catalonien.

Også Ryanairs rute fra København til London Southend lukker ned. Ruten åbnede i foråret, men 26. oktober flyves der sidste gang på ruten, og den vender ikke tilbage i sommeren 2020.

Ryanairs vinterprogram byder også på andre nedskæringer.

Der skæres ned på ruterne fra København til Dublin, Edinburgh, Madrid, Málaga og Milano-Bergamo, der alle mister en ugentlig frekvens i hver retning i forhold til det tidligere offentliggjorte trafikprogram.

Se også: Lavpriskæmpe skal fyre 900

Andre ruter får flere afgange
I stedet udvider Ryanair sit program for andre ruter.

Hvis man vil til Kaunas i Litauen, så får man en ekstra frekvens at vælge imellem. Afgangen fra København til Rom-Ciampino øges også fra tre ugentlige afgange til seks. Nürnberg i Tyskland går fra to til tre ugentlige afgange.

Se også: Så meget tjener flyselskaber på din ekstra benplads

Ryanair flyver stadig fra København til London Stansted og London Luton. Der flyves efter planen seks gange om ugen til Luton, mens Stansted-ruten reduceres fra oprindeligt 19 til 16 ugentlige afgange.

59 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere