Ryanair lukker ned, men kunder skal stadig betale

Ryanairs hjemmeside og app vil blive lukket ned på grund af opdateringer, men rejsende skal stadig betale for at checke ind i lufthavnen

Det vil koste rejsende knap 500 kroner, hvis de ikke når at checke ind, inden Ryanairs hjemmeside eller app lukker ned i 12 timer. Foto: Arthur Widak/AP
Det vil koste rejsende knap 500 kroner, hvis de ikke når at checke ind, inden Ryanairs hjemmeside eller app lukker ned i 12 timer. Foto: Arthur Widak/AP
Følg Ferie

Rejsende, der skal flyve med Ryanair mellem onsdag aften klokken 18:00 og torsdag morgen klokken 06:00 skal til at skynde sig at checke ind online, for ellers skal de betale et ekstra gebyr.

Det skriver The Independent.

Årsagen er, at det koster ekstra for Ryanair-rejsende at checke ind i lufthavnen, og at lavprisflyselskabet i den førnævnte periode lukker både deres hjemmeside og app ned på grund af systemopdateringer.

Men selvom rejsende således ikke har mulighed for at checke ind online i den 12 timer lange periode fra onsdag aften til torsdag morgen, så er der altså ingen kære mor, hvis man skal rejse, mens appen og hjemmesiden er lukket ned.

- Vi vil kræve det normale gebyr, hvis folk skal checke ind i lufthavnen, og det er derfor, at vi har givet vores kunder tilstrækkelig tid til at nå at checke ind, inden hjemmesiden lukker, siger en talsperson til det britiske medie.

Hvis man ikke har checket ind, inden hjemmesiden og appen lukker ned, og man bliver nødt til at checke ind i lufthavnen, vil det derfor koste 55 pund, hvilket svarer til 470 danske kroner.

Ryanair-pilot besvimede under nødlanding

Check ind tirsdag
Ifølge flyselskabet har de sendt e-mails og sms-beskeder til alle kunder, der skal rejse onsdag eller torsdag og opfordret dem til at checke ind i dag, tirsdag.

- Som følge af en essentiel opgradering af reservationssystemet vil nedenstående tjenester på www.ryanair.com ikke være tilgængelige den 07. Nov - 08. Nov 2018 18:00-06:00 CET, skriver Ryanair på deres hjemmeside og fortsætter:

- Ryanair anbefaler på det kraftigste, at kunder, der rejser på onsdag 7. og torsdag, 8. november 2018, sikrer, at de har tjekket ind online og udskrevet deres boardingpas 6. november 2018.

Det er muligt for rejsende at checke ind i op til 48 timer før afrejse og senest to timer før.

- Vi beklager den ulejlighed, som opgraderingen forårsager, men som vil forbedre Ryanair.com, som er Europas største rejsehjemmeside, lyder det fra kommunikationschef Robin Kiely i en skriftlig udtalelse.

Ældre ægtepar sure på Ryanair: Flysæder var fyldt med indtørret bræk

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.