Så stor bliver verdens største forlystelsespark med tag

På størrelse med 26 fodboldbaner og en pris på over 6,5 mia. kroner – denne indendørsforlystelsespark bliver verdens største

Den nye park, IMG World of Adventure, er på størrelse med 26 fodboldbaner og bliver derfor verdens største indendørsforlystelsespark. (Foto: PR)
Den nye park, IMG World of Adventure, er på størrelse med 26 fodboldbaner og bliver derfor verdens største indendørsforlystelsespark. (Foto: PR)

Når indendørsforlystelsesparken IMG Worlds of Adventure åbner den 15. august i Dubai, bliver den verdens største.

Dubai får også snart en ny bygning, der bliver højere end Burj Khalifa og derfor bliver verdens højeste bygning.

Den mere end 6,5 mia. kroner dyre park dækker et område svarende til 26 fodboldbaner og vil indeholde fire 'verdener' med kendte figurer fra både Marvel, Cartoon Network, Lost Valley Dinosaur Adventure og IMG Boulevard, skriver Daily Mail.

Parken har 20 forlystelser, og du kan blandt andet forvente en 3D-forlystelse med Hulk, en snurrende Spider-Man-rutsjebane og en 5D-biograf.

Skal konkurrere med anden park
Parken kan have plads til op til 30.000 gæster ad gangen, og fordi den er indendørs kan den holde åbent hele året rundt.

– Ved at tilbyde en indendørs forlystelsesoplevelse i et temperaturreguleret miljø, kan IMG Worlds of Adventure holde åbent hele året, fortæller Ilyas og Mustafa Galadari, formænd og ejere af IMG Group, i en pressemeddelelse.

Billetterne er allerede sat til salg til 300 dirham (534 kroner) for voksne, og parkens designere forventer, at parken får 4,5 millioner besøgende allerede inden for det første år.

IMG Worlds of Adventure bliver ikke den eneste nye forlystelsespark i Dubai.

Den skal nemlig konkurrere med den over 18 mia. kroner Dubai Parks & Resorts, der vil indeholde tre forlystelsesparker, en vandpark, et hotel, restauranter og shopping.

I slikbutikken 'Honeydukes' – på dansk Kandisbaronen – kan du købe de velkendte chokoladefrøer fra Harry Potter-bøgerne. (Foto: Flickr/Emma Salgado) Ferie Magisk måltid: Spis som Harry Potter i Californien  

5 kommentarer
Vis kommentarer