Særpriser til fem eksotiske destinationer

Selv om efteråret er på vej, er der stadig mulighed for at finde varme ude i verden

Kom til Dubai til særpris - og måske endda med verdens største passagerfly. (Foto:  Flickr/the_dead_pixel)
Kom til Dubai til særpris - og måske endda med verdens største passagerfly. (Foto: Flickr/the_dead_pixel)

Mens den danske sommer går på hæld, sætter flyselskabet Emirates ind for at friste varmehungrende danskere. Selskabet præsenterer nemlig nye priser på flyvninger til eksotiske destinationer som Bangkok, Johannesburg, Colombo, Maldiverne og Dubai.

I perioden 13. - 23. august kan de, der slår hurtigst til, f.eks. sikre sig billetter fra København til Colombo fra 4.590 kr. eller til Bangkok fra 4.180 kr.

Cedar Point i Ohio, USA, kalder sig selv rustjebanehovedstaden. (Foto:  Flickr/Jeremy Thompson) Ferie - 14. aug. 2015 - kl. 16:39 TV: Rutsjebane ramte mand og slog ham ihjel  

Tilbuddene gælder på rejser med afgang mellem 8. september og 10. december. Det betyder, at nogle af tilbudsfangerne får mulighed for at flyve med verdens største passagerfly A380,. Den indsætter Emirates nemlig på ruten mellem Dubai og København den 1. december.

– Med attraktive kampagnepriser i efteråret vil vi give endnu flere danskere mulighed for at opdage nye, spændende destinationer og vise hvor let, det er at komme langt ud i verden fra København, siger Teddy Zebitz, Nordic Area Manager i Emirates.

Se også: Tid til vinhøst – det bliver ikke mere idyllisk  

Kampagneperiodens priser:

København – Dubai: Fra DKK 3.310,00

København – Bangkok: Fra DKK 4.330,00

København – Colombo: Fra DKK 4.690,00

København – Johannesburg: Fra DKK 4.970,00

København – Maldiverne: Fra DKK 5.490,00

Det er til tider muligt at rejse billigere til destinationerne. F.eks. viser en hurtig søgning på momondo, at man i Emirates kampagneperiode kan rejse til Bangkok for under 4000 kr., hvis man accepterer to stop undervejs, og at man kan komme til Johannesburg for omkring 4200 kr. med et enkelt stop undervejs.

21 kommentarer
Vis kommentarer