Sæt kursen mod poolen

Hvorfor vente med at hoppe i bølgerne, indtil sommeren gør sin entré i Danmark, når du allerede nu kan slappe af i badelandenes skønne univers? Temaparker og feriecentre åbner dørene op til endnu en våd og underholdende sæson – her er 15 knaldgode tilbud i Danmark og omegn lige nu

Badelande er stor morskab for både børn og barnlige sjæle. Foto: Colourbox
Badelande er stor morskab for både børn og barnlige sjæle. Foto: Colourbox

Ekstra Bladet Ferie tager forbehold for fejl og udsolgte ophold.

 

Danmark

Destination: The Reef, Frederikshavn

Info: ’Tropisk’ badeland med palmer, klipper og regnskov, så du kan drømme dig væk fra en kold forårsdag. Der er en 80 meter lang rutsjebane, adskillige varme/tempererede bassiner og spamuligheder.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 2560 kr. for to voksne og to børn i et standard familieværelse på Hotel Scandic The Reef, inkl. morgenmad og entré til badelandet alle dage.

Læs mere på thereef.dk

Se også: Hvar behager  

Destination: Feriecenter Fyrklit, Hirtshals

Info: Feriecenteret har spabade, sauna og et større badeland med rutsjebane og andre vandaktiviteter. Der er også mulighed for at tage en frisk morgendukkert i Vesterhavet.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 1705 kr. for to voksne og to børn i en standard familielejlighed, inkl. adgang til badelandet.

Læs mere og book opholdet på folkeferie.dk

 

Destination: Skallerup Tropisk Vandland, Hjørring

Info: Vandlandet har en lang rutsjebane, en mindre glidebane, grotter, strømkanaler, vandkanoner og børnebasin. Der er også en spa-afdeling med sauna og dampbad.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 3610 kr. for to voksne og to børn i et klassisk feriehus, inkl. fri adgang til vandlandet og et væld af feriecenterets andre aktiviteter, bl.a. fitnessområde, bordtennis og multibaner.

Læs mere på skallerup.dk

 

Destination: Hasmark Badeland, Otterup

Info: Kæmpe 650 kvadratmeter stort indendørs badeland med to store rutsjebaner og en mindre rutsjebane til de mindste. Desuden er der klatrevæg, strømkanaler og wellness-afdeling.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 2.070 kr. for to voksne og to børn i et en luksushytte. Man kan bo billigere i egen campingvogn, telt eller en lejet campingvogn. Fri adgang til badelandet er med i prisen.

Læs mere på hasmark.dk

Se også: Vi vil bo billigt  

Destination: Lalandia, Rødby

Info: Lalandia er en badelandsklassiker. Her får hverken børn eller voksne tid til at kede sig i selskab med nogle af de bedste faciliteter i Europa.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 2830 kr. for to voksne og to børn i en comfort familiehytte, inkl. fri adgang til badelandet og mange andre aktiviteter.

Læs mere på lalandia.dk

 

Tyskland

Destination: Aparthotel Panoramic, Bad Lauterberg

Info: Hotellet ligger i en dal omgivet af bjerge ca. 400 km fra den dansk-tyske grænse. Selve feriecenteret tilbyder et tusind kvadratmeter stort tropisk bade- og saunaland, og der er også mulighed for udendørs aktiviteter i den smukke natur.

Ankomst: 8. maj, tre overnatninger.

Pris: 1732 kr. for to voksne og to børn i to-værelseslejlighed – du sparer 15 procent på opholdet.

Læs mere på fdm-travel.dk

 

Destination: Weissenhäuser Strand, Oldenburg

Info: Feriecenteret ligger tæt på den dansk-tyske grænse og byder på Tysklands største indendørs vandland med alt, hvad du overhovedet kan forestille dig. Du kan også bevæge dig udendørs og besøge Nordtysklands største forlystelsespark, der ligger i nærheden.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 1801 kr. for to voksne og to børn i toværelses lejlighed, inkl. entré til badelandet.

Læs mere og book opholdet på fdm-travel.dk

 

Destination: Radison Blu Hotel Stralsund, Stralsund

Info: Her er en luksus badeferie – kun 115 km fra Rostock. I forlængelse af hotellet ligger HanseDom Spa og HanseDom Leisure & Recreation Park – et adskilt wellness-område og et badelandsområde med masser af sjove forlystelser.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 2887 kr. for to voksne og to børn i et superior dobbeltværelse, inkl. morgenmad og adgang til HanseDom.

Læs mere på fdm-travel.dk

 

Destination: Badeland Bispingerheide, Hamborg

Info: Feriecenteret, der ligger ca. 150 km fra den dansk-tyske grænse, har et kæmpe udvalg af aktiviteter i et vandland med sjove vandforlystelser, og derudover ponyridning, rulleskøjte-hockey og mountainbike-ture.

Ankomst: 8. maj, tre overnatninger.

Pris: 3236 kr. for to voksne og to børn i treværelses feriehus – spar 736 kr. Prisen er inklusiv adgang til vandlandet og andre aktiviteter.

Læs mere på friferie.dk

 

Destination: Badeland Nordseeküste, Bremerhafen

Info: Badelandet ligger ved den tyske del af Vadehavet – ca. 330 km fra den dansk-tyske grænse – og tæt på en nationalpark, så du kan tage på en udendørs udflugt, når du er færdig med at boltre dig i vandlandet Aquamundo. Her er tre rutsjebaner i forskellige niveauer, strømkanaler og børneområde.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 1828 kr. for to voksne og to børn – spar 422 kr. Prisen er inklusiv adgang til vandlandet og andre aktiviteter.

Læs mere på friferie.dk

 

Sverige

Destination: Tosselilla, Skåne

Info: Tosselilla er et vandland og forlystelsespark for dig, der er tosset med den slags. Her er en vandrutsjebane på hele 170 meter. Sommerlandet byder på bl.a. et tivoliland og en forhindringsbane i trætoppene.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 1922 kr. for to voksne og to børn med overnatning på det nærliggende Onkel Enkels Pensionat & Café, inklusiv morgenmad. Eksklusiv entré til badelandet.

Læs mere tosselilla.se

 

Destination: Aq-va-kul, Malmø

Info: Vandlandet ligger i det centrale Malmø, og det er en blanding af en svømmehal og et badeland. Her er der vandrutsjebaner, bølgemaskine, grotter og børnepool. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan overnatte på selve badelandet.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 2431 kr. for to børn og to voksne med overnatning på det nærliggende Grand Hotel Garden – spar 415 kr.

Læs mere på aqvakul.se

 

Destination: Badhuset Vanningen, Vellinge

Info: Badeland med rutsjebane, boblepool, træningsbasin og bølgebasin. Man må medbringe egen mad i vandlandet. Man overnatter i nærheden af badelandet.

Ankomst: 9. maj, én overnatning

Pris: 1454 kr. for to børn og to voksne med overnatning på Hotel Gässlingen, der ligger tæt på badelandet.

Læs mere på vellinge.se

 

Destination: Vattenpalatset Kaskad, Tingsryd

Info: Vandlandet reklamerer med at være et af Sveriges bedste ’eventyr-vandlande’. Stedet har alt fra strømkanaler og rutsjebaner til grotter og vandfald. Der er ikke mulighed for overnatning på selve vandlandet.

Ankomst: 8. maj, to overnatninger.

Pris: 719 kr. for to voksne og to børn med overnatning på Bergsvägen Bed & Breakfast, der ligger omkring otte kilometer fra badelandet. Et godt økonomisk valg, hvis I ikke kræver meget af overnatningen. Pris er eksklusiv adgang til vandlandet.

Læs mere på medley.se

 

Destination: Björkviksbadet, Höör, Skåne

Info: Et mindre vandland med rutsjebaner, motionsbasin og spa-afdeling. Passer fint til en enkelt overnatning, men er nok for småt til et weekendophold.

Ankomst: 9. maj, én overnatning.

Pris: 719 kr. for to voksne og to børn med overnatning på den hyggelige kro Ringsjö Krog & Wärdshus, der ligger tæt på badelandet. Pris er eksklusiv adgang til Björkviksbadet.

Læs mere på bjorkviksbadet.se

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere