Sandheden fra børn og fulde folk: ”Tandstik i min mad”

En 11-årig amerikansk pige anmelder alt, hvad hun besøger – helt ærligt

Bon appetit (Foto: Colourbox)
Bon appetit (Foto: Colourbox)

Vil man have et ærligt svar, skal man eftersigende bare spørge et barn (eller fulde folk).

I dette tilfælde drejer det sig om et barn – og ærlige svar er præcist, hvad man får.

11-årige amerikanske Ayonnah Tinsley anmelder på sin blog YaYa Stars de destinationer, restauranter og attraktioner, som hun – ofte sammen med sine forældre – besøger. Og de er ganske ærlige.

Da hun f.eks. besøgte restauranten Yak & Yeti i Disney Animal Kingdom i Florida, opdagede hun en tandstik i sin mad – hvad hun syntes om det fremgik ganske tydeligt i den ærlige anmeldelse:

– Der var en meget unødvendig tandstik i en af pommes friterne, skrev hun.

Man kan kun trække på smilebåndet af den fine bedømmelse, som på ingen måder er så hysterisk, som den kunne have været, hvis diverse madanmeldere havde fundet en ”unødvendig tandstik” på deres tallerken.

(Foto: CambodiaExpatsOnline) Ferie Nøgen-billeder ved Angkor Wat var en dum idé – udvist og bandlyst i fire år

Ayonnah Tinsley har udover Animal Kingdom bl.a. også besøgt og anmeldt Great Wolf Lodge i Williamsburg, Legoland i Californien og Hogwarts i Universal Studios i Florida.

Harry Potter-skolen og den tilstødende landsby var hun vild med. Særligt fra besøget hos tryllestavsmageren Olivander stråler den 11-åriges umiddelbare begejstring igennem.

Hotelgæst fik sine ønsker opfyldt (Foto: Sarah Kovacs Grzywacz) Ferie Bizart roomservice-ønske: Billeder af Nicolas Cage, tak

– Køen er måske lang, men det er det værd. Olivander vælger én fra gruppen, og jeg blev valgt, da vi var der. Når du er blevet valgt, giver han dig en tryllestav, og så ser I, om den passer til dig – du skal sige en trylleformular for at se, om den virker. Måske virker det ikke første gang, men det er okay – så længe du hygger dig, så er det helt fint.

0 kommentarer
Vis kommentarer