Savner du flymad? Nu bringer flyselskab ud

Ural Airlines har gjort det muligt at bestille selskabets flymad som take-away

Det russiske flyselskab har fundet en alternativ måde at holde fast i kunderne på under coronakrisen: take-away. Arkivfoto: Michaela Rehle/Reuters/Ritzau Scanpix
Det russiske flyselskab har fundet en alternativ måde at holde fast i kunderne på under coronakrisen: take-away. Arkivfoto: Michaela Rehle/Reuters/Ritzau Scanpix

Synet af madvognen, der langsomt rykker ned gennem midtergangen, kan være en kærkommen overraskelse, når man halvvejs gennem sin flyrejse er løbet tør for både blodsukker og mad i maven.

Efter godt en måned med lukkede grænser og et minimum af flyrejser er det nu på samme måde blevet tid til at tanke op, mener det russiske flyselskab Ural Airlines. De har derfor gjort det muligt for borgere i Moskva, Sankt Petersborg og Jekaterinburg at bestille flymad som take-away.

Det skriver flyselskabet på sin Instagram-profil.

– Alt er helt som på flyet – udover udsigten, skriver Ural Airlines blandt andet.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Lufthavn tester nye kabiner: Kan desinficere hele kroppen

Den russiske befolkning har siden slutningen af marts været underlagt stramme retningslinjer for at stoppe spredningen af covid-19.

Ifølge rejsemediet Skift er det bl.a. et krav flere steder, at man har en specifik grund til at forlade hjemmet: F.eks. for at gå på arbejde, købe dagligvarer eller lufte hunden.

Madudbringning er dog stadig tilladt, og det er denne mulighed, Ural Airlines nu griber.

Skift skriver, at man helt som på flyene kan vælge, om man vil gøre lidt ekstra ud af måltidet med en ‘business class’-servering eller kan nøjes med en ret fra flyselskabets økonomiklasse. 

500 turister stadig fanget i paradis