Annonce:
Annonce:

Se billedet: Befolkning raser over Playboy-models nøgenbillede

Playboy-modellen Jaylene Cook har sat den New Zealandske befolknings sind i kog, fordi hun smed tøjet og tog et feriebillede det forkerte sted

Man skal passe på med, hvor man tager billeder af sig selv. Det må en playboymodel sande, efter hun smed tøjet på en hellig vulkan. Foto: Wikimedia Commons
Man skal passe på med, hvor man tager billeder af sig selv. Det må en playboymodel sande, efter hun smed tøjet på en hellig vulkan. Foto: Wikimedia Commons
Annonce:
Følg Ferie

Vi kender det alle sammen.

Endelig er vi på ferie i meget mere luksuriøse og smukke omgivelser, end vi bevæger os rundt i derhjemme.

Og det skal da helt sikkert dokumenteres i form af et billede.

Samme tanke havde Playboy-model Jaylene Cook højst sandsynligt, da hun i weekenden valgte at dele et ferie-billede fra de smukke New Zealandske bjerge på Instagram.

Problemet er bare, at den ublu model har smidt tøjet og står med rumpen bar på billedet, der er taget på bjerget ’Mount Taranaki’, som er en hellig vulkan og yderst speciel for Maorier-folket, som er New Zealands oprindelige befolkning.

Det skriver BBC.

Se Playmates afklædte natur-billeder

En talsmand fra den locale Maori-stamme, Dennis Ngawhare, udtaler, at de mener, Playboy-modellen er ’kulturelt ufølsom’:

Annonce:

- Det er ligesom, hvis en person gik in i Sankt Peterskirket i Vatikanet og tog et nøgenbillede. Det er et helligt sted, og sådan noget som dette er yderst upassende, siger han og fortsætter:

- Vi beder blot folk om at være respektfulde. Det her er blot endnu et irriterende eksempel på, at nogle folk ikke ved, hvordan man skal opføre sig her.

Vil ikke undskylde
På billedet er Jaylene Cook kun iført hue, vanter og gummisko, mens hun eftertænksomt kigger ud over den fantastiske udsigt fra det mere end 2.500 meter høje bjerg, som normalt kun bliver besteget af lokale folk og under særlige ceremonier.

På trods af dette har modellen forsvaret sit billede ved at sige, at hun havde lavet sin research inden og havde vurderet, at det ikke ville være krænkende.

Den lokale borgmester, Neil Volzke, var dog helt ligeså enig:

- Billedet i sig selv er ikke krænkende – det er bare upassende at tage et billede på toppen af Mount Taraniki, fordi det er et særligt sted, som er meget specielt for Maroierne.

Nu har du chancen! Wellness med Cameron Diaz

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: