Se de simple tricks: Sådan får du de billigste flybilletter

Der er et helt bestemt tidspunkt, hvor du kan få fingre i de billigste hotelovernatninger og flybilletter

Europæerne, og dermed også danskerne, bestiller flere rejser end nogensinde før, og folk elsker at lede efter billige flybilletter og hoteller på diverse søgemaskiner.

Men der er ifølge Europe Travel Report 2016 fra Adobe et helt bestemt tidspunkt, hvor du får det billigst.

Der er mange rygter, der handler om, hvor mange måneder i forvejen, man skal bestille sin rejse, men nu har deres undersøgelse altså fundet frem til det helt præcise antal dage.

'The sweet spot'
Skal du rejse inden for Europa, er det bedst og billigst at bestille præcis 48 dage, før du skal afsted. Skal du uden for Europa, lægger det gyldne tidspunkt på mellem 42 og 52 dage inden afrejse.

Rapporten kalder tidspunktet for 'The sweet spot'.

Venter du længere, stiger priserne gevaldigt, og syv dage inden din afrejse vil billetten som regel være steget med gennemsnitlig 27 procent.

Går du efter billige overnatninger på hoteller, skal du booke dit værelse 30 til 50 dage, før du checker ind.

Ifølge Rapporten får du de bedste rabatter i dette tidsrum, og de anbefaler også, at du tjekker prisen på hotellet flere gange i dette tidsrum for at se, om ikke værelsespriserne falder.

Ligesom med flybilletterne stiger priserne også her, hvis du venter længere.

Dyrt for Skandinavien at vente
Vil du booke din rejse i sidste øjeblik, får du ikke meget for pengene her i Norden.

Sammen med Tyskland har Danmark, Norge og Sverige de dyreste billetter i sidste øjeblik i forhold til lande som Italien og Spanien, som ligger i toppen i forhold til billige billetter.

Tallene fra undersøgelsen er baseret på fire milliarder besøg på rejse- og hotelbooking-sites i perioden fra januar 2015 til marts 2016.

14 kommentarer
Vis kommentarer