Se de utrolige optagelser: Sjældent vejrfænomen forbløffer turister

Et yderst sjældent vejrfænomen efterlod forleden både turister og lokale målløse i thailandsk ferieparadis

Se det utrolige vejrfænomen her. Video: Newsflare/AP
Følg Ferie

Turister på den thailandske ferieø Koh Lipe i det sydlige Thailand fik sig forleden en oplevelse for livet, da et sjældent vejrfænomen nærmede sig ved kysten.

Det skriver The Sun.

På nogle helt utrolige optagelser af hændelsen, kan man se, hvordan både målløse lokale og turister er strømmet til vandkanten for at se hele fire enorme skypumper nærmest vride sig ned fra himlen.

- Åh Gud, hvad er det?, lyder det fra en tilskuer, der chokeret betragter de enorme skypumper, som er en slags hvirvelvind eller tornado, der opfører sig som en pumpe i skyen.

Restaurant lukker i ferieparadis: Medarbejder tilberedte rotte i viral video

Fire på én gang!
Videoen, som du kan se i playeren øverst oppe, er filmet af Kim Puyu, der arbejder på ferieøen, og som blev vældig forbløffet over at se det sjældne vejrfænomen.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Jeg har ikke engang set en enkelt skypumpe før, så det var helt utroligt at opleve fire af dem på samme tid, siger hun til det britiske medie og fortsætter:

- Vejret her er meget dramatisk, fordi det er en ø midt i havet. Før skyerne kom frem, var der høj sol, og det var varmt, men så kom de mørke skyer bogstaveligt talt ud af det blå. Naturen er så fantastisk.

Ifølge Thailands Meteorologiske Institut er skypumper forholdsvis almindelige i Andamanhavet i regnsæsonen, men det er yderst sjældent, at man oplever fire af dem på én gang.

Det svirvlende vejrfænomen ses oftest hen over vandet i tropiske områder og forsvinder som oftest efter et par minutter, eller når de kommer i kontakt med landjorden.

Mystisk tempelruin dræber dyr: Her er forklaringen

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind