Se hele huset: Her holdt Obama sommerferie

Har du svimlende 150 millioner kr., kan du købe det hus, som Obama-familien netop har holdt sommerferie i. Det ligger i berømthedernes mekka: Martha's Vineyard

Se, hvor Obama ferierer i klippet her og se masser af billeder inde fra huset ved at klikke 'Næste'. (Video: Max Bossman)

22,5 millioner dollars. Eller lige knap 150 millioner danske kr.

Så mange penge kræver det at få fingre i det sommerhus, som Obama og hans familie har holdt sommerferie i denne sommer, ligesom de også gjorde det for to år siden.

Her sker uheldet, hvor drengen rammer maleriet og stikker hånden gennem det. Udland - 25. aug. 2015 - kl. 13:43 Ups! Her snubler dreng og slår hul i million-maleri

Sommerhuset ligger i berømthedernes mekka, på øen Martha's Vineyard, som ligger sydøst for Boston i den amerikanske stat Massachusetts - faktisk skulle det lige nu være det dyreste sommerhus på øen.

Martha's Vineyard er en favoritdestination for Obama-familien, som har spenderet de fleste somre her under Barack Obamas præsidentperiode.

Vrimler med berømtheder
Her er det ikke kun den nuværende præsidentfamilie, der ynder at holde ferie. Af andre faste besøgende på øen kan nævnes Kennedy-familien, som tidligere besad det samme vigtige embede, som Obama nu holder styr på nu, sangerinden Lady Gaga, tv-vært og skuespiller Oprah Winfrey, skuespilleren Reese Witherspoon, sangerinden Taylor Swift og skuespiller Jack Nicholson.

Se også: Par slog op på flyvetur – anden passager live-tweetede det hele

Sommerhuset er ifølge flere medier, herunder The Wall Street Journal, ejet af David and Patricia Schulte, hvor førstnævnte er grundlægger af Finansieringsvirksomheden Chilmark Partners.

Ejet af Obama-støtte
Parret er Obama-støtter og har altså nu sat sommerhuset til salg hos liebhaver-ejendomsmægleren Sotheby's International Realty for den svimlende sum af 22,5 millioner dollars.

Se også: Turist fængslet for selfie i New York

Men så ligger sommerhuset altså også på en af de mest eksklusive adresser i USA og har direkte udsigt over Atlanterhavet, udendørs pool, seks soveværelser, fem badeværelser og adgang til privat strand.

Se ejendomsmæglerens billeder øverst i artiklen.

1 af 8 Fra oven. (Foto: PR)
2 af 8 Udsigt fra stuen. (Foto: PR)
3 af 8 Seks værelser og fem badeværelser kræver en lang gang. (Foto: PR)
4 af 8 Stuen. (Foto: PR)
5 af 8 Et af de seks soveværelser, som huset byder på. (Foto: PR)
6 af 8 Her sænker mørket sig over sommerhuset på Martha's Vineyard. (Foto: PR)
7 af 8 Her kunne man da godt indtage aftensmaden på en lun sommeraften. (Foto: PR)
8 af 8 Tag et kig indenfor i Obama's lejede sommerresidens.Her er bl.a. pool med kig op til huset og mod atlanterhavet til den anden side. (Foto: PR)
6 kommentarer
Vis kommentarer