Se listen: Ni skøre årsager til, passagerer er blevet smidt af fly

Gråd, forkert højde og for frækt tøj er blot nogle af årsagerne til, at folk er blevet bedt om at forlade flyet, inden det lettede

David Dao, der her bliver flået af United-flyet, er ikke den eneste, der føler sig dårligt behandlet

De seneste par uger har flyselskabet United Airlines været i, hvad der vel kun kan betegnes som en sand shitstorm, fordi de meget voldsomt fjernede doktor David Dao, fordi luftfartselskabet skulle bruge hans siddeplads til sit eget personale.

Flere videoer florerede efterfølgende på det store internet, hvor man tydeligt kunne se, Davia Dao brutalt blive slæbt væk fra sit sæde.

Episoden skabte ramaskrig og en sand hetz mod flyselskabet, der først valgte at undskylde flere dage efter hændelsen.

David Dao er dog ikke den eneste, der er blevet smidt af et fly. Tværtimod. Derfor har Telegraph har lavet en liste over de skøreste årsager til, at passagerer er blevet smidt af flyet, inden det lettede:

Samfund - 13. apr. 2017 - kl. 17:52 Læge blev brutalt fjernet fra fly: Har brækket næsen og mistet fortænderne

1. Søstre på vej til døende far: Blev smidt af flyet, fordi de græd

De to amerikanske søstre Debbie Hartman og Trisha Baker sad i januar måned i et fly på vej til North Carolina for at besøge deres syge far, da Trisha Baker pludselig fik den nedslående besked, at faren var ved at dø.

Trisha Baker ville sørge for, at søsteren, der sad et andet sted i flyet, fik beskeden, og derfor satte hun sig hen ved siden af hende. Men det måtte hun ikke ifølge stewardessen, fordi flyet var på vej ud på startbanen.

Søstrene græd og fortalte, at deres far var ved at dø, men der var ikke noget at stille op. Stewardessen mente, at kvinderne udgjorde en sikkerhedsfare, og hun orienterede derfor kaptajnen, som vendte flyet og kørte tilbage til terminalen.

Sikkerhedsfolk kom ind i flyet, tog begge søstre under armen og eskorterede dem ud af flyet.

Dagen efter forsøgte kvinderne at finde en ny flyafgang, men på det tidspunkt var det allerede for sent. Faren var død, og døtrene nåede derfor aldrig at sige farvel til deres far.

Se også: Søstre var på vej til døende far: Blev smidt af fly fordi de græd

2. Smidt af 'first class', fordi hendes baby græd

En amerikansk kvinde blev angiveligt smidt ud fra 'first class' på et 'Delta'-fly fra New York til Los Angeles i januar, fordi hendes baby græd for meget.

Ariella Noa Charnas, som er en populær modeblogger, delte efterfølgende oplevelsen med sine følgere på Instagram.

- Efter 10 minutter kom stewardessen og bad mig om at sætte mig længere ned i flyet, fordi gråden generede passagerne på førsteklasse. (Som om passagerne længere nede i flyet ikke betyder noget), skrev hun blandt andet.

3. For høj til at flyve

Ifølge Telegraph blev den russiske volleyball-spiller Alexander Kimerov smidt af et fly i Siberia, fordi han var for høj.

Den lidt over 2 meter høje atlet blev smidt af, fordi flypersonalet mente, at hans ben spærrede midtergangen.

Alexander Kimerov sagde efterfølgende, at en passager med mere benplads angiveligt havde tilbudt at skifte plads med ham, men at stewardessen beordrede ham tilbage på sin plads.

4. Smidt af flyet, fordi hendes kavalergang var for dyb

Ifølge Daily News blev en ung kvinde angiveligt smidt af et fly fra New Orleans til Fort Lauderdale med flyselskabet 'Spirit Airlines', fordi hendes kavalergang viste lidt for meget.

Ifølge kvinden sagde flypersonalet til hende, at hun burde overveje at dække sig mere til.

Flyselskabet erkendte at have nævnt hendes påklædning, men de afviste, at det var årsagen til, at hun blev smidt af. Ifølge dem blev hun smidt af, fordi hun var påvirket af alkohol og generede de andre passagerer.

5. Danser bortvist: Hendes tøj var for frækt

Amerikaneren Maggie McMuffin måtte sidste år sande, at man godt kan være for frækt klædt, hvis man vil flyve fra Boston til Seattle med flyselskabet JetBlue.

Kvinden, der til daglig er burlesqe-danser, fik at vide af flyselskabet, at hun 'var klædt uanstændigt', og at hun ikke ville få lov at boarde, før hun havde dækket sig mere til.

Årsagen var et par lidt for korte shorts.

Det var endda på trods af, at hun netop havde fløjet med JetBlue fra New York til Boston i samme mundering, der bestod af en striktrøje, hue, lange strømper og så de - ifølge JetBlue - lidt for frække shorts.

Se også: Danser bortvist fra fly: Hendes tøj var for frækt

6. Havde for løse bukser på

I 2012 skrev Daily Mail at flyselskabet Spirit Airlines smed en mand iført alt for 'baggy jeans' af flyet, fordi man kunne se hans underbukser.

- Vi bad ham høfligt om at hive bukserne op, men det ville han ikke, sagde en talsmand for flyselskabet efterfølgende.

7. Blev smidt af flyet, fordi han bandede

Vi siger det nok alle sammen. Ordet 'fuck'. I 2011 sagde en mand det bare på det forkerte tidspunkt.

Ifølge Gawker blev en mand nemlig smidt af et af 'Atlantic Southeast Airlines' fly, fordi han brugte det populære bandeord og brokkede sig over, at det tog for lang tid for flypersonalet at lukke bagageskabene over passagernes hoveder.

8. Lugtede for meget og blev smidt af flyet

Det er ikke rart at sidde ved siden af en person, der tager armlænet i flyet. Men det er bestemt heller ikke rart at sidde ved siden af en, der lugter.

Det måtte en amerikansk mande sande, da han i 2010 besøgte Prince Edwards Island i Canada. Det skrev CNN.

Han lugtede angiveligt så meget, at en anden passager beskrev lugten som 'brutal', og at flyselskabet Jazz Air smed ham direkte af flyet, inden det lettede.

9. Måtte ikke komme på flyet

Allerede i marts fyldte United Airlines overskrifterne, da de nægtede at lade to teenagepiger komme ombord på flyet, fordi de 'overtrådte reglerne for påklædning'.

Pigerne var iført leggins (en form for strømpebukser, red.), skrev Telegraph.

Efterfølgende har flyselskabet udtalt, at de tillader passagerer at rejse iført leggins, men kun hvis de betaler fuld pris. De to teenagepiger rejste på såkaldte 'buddy pass'es', som kan bruges, hvis man er ven eller familie af ansatte hos United Airlines.

Samfund - 19. apr. 2017 - kl. 07:23 United-direktør efter skandale: Derfor bliver ingen fyret

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen