Se listen over de værste ting rejsende gør på ferien

Hvor mange ferie-synder har du selv begået? Tjek listen ud, og se hvor 'slemme' vi egentlig er, når vi rejser på ferie

En nøgen svømmetur efter lukketid er blot en af de mere gængse synder, rejsende begår på ferien. (Foto: Flickr/SuperFantastic)
En nøgen svømmetur efter lukketid er blot en af de mere gængse synder, rejsende begår på ferien. (Foto: Flickr/SuperFantastic)

Når man er på ferie, gælder der sjældent de samme regler som derhjemme. Eksempelvis giver man ofte sig selv lov til at spise flere is, end man plejer, drikke øl tidligere på dagen end i hverdagen og justere lidt på de faste sengetider.

Se også: Styrer selv: Iron Maiden-forsanger tager jumbojet på verdensturné

Men åbenbart stopper regel-brydningen ikke der – vi gør nemlig langt værre ting, når vi er på ferier, end når vi ikke er. I en anonym spørgeskema-undersøgelse, som rejsehjemmesiden Hipmunk.com står bag, har ferierejsende afsløret deres værste ferie-opførsel.

Mange stjæler
Hipmunk har lavet resultaterne fra undersøgelsen om til en fascinerende infographic, der blandt andet afslører, at næsten en tredjedel, 29 procent, af de adspurgte har stjålet toiletartikler fra rengøringspersonalets trolley, mens hele 60 procent har stjålet mad fra morgenmadsbuffeten på hotellet.

Se også: Sådan undgår du sygdom på flyveturen

Og det er ikke kun lange fingre, de 1000 rejsende, som har deltaget i Hipmunks undersøgelse, lider af. Også når det kommer til svømmeture i hotellernes pools, begår vi ferie-synder. I hvert fald påstår 17 procent at have sneget sig ind på et hotel, de ikke boede på, for at bade i poolen, og syv procent indrømmer at have taget en svømmetur helt nøgen i en hotelpool.

Du kan se den omtalte infographic her – og tjekke om dine egne feriesynder er at finde på listen.

1 af 2 (Foto: Colourbox)
2 af 2 En nøgen svømmetur efter lukketid er blot en af de mere gængse synder, rejsende begår på ferien. (Foto: Flickr/SuperFantastic)
54 kommentarer
Vis kommentarer