Se videoen: Mand misser fly og løber ud på landingsbanen

En passager trodsede adskillige sikkerhedsprotokoller i lufthavn for at nå fly

Se her mandens ihærdige forsøg på at nå sit fly. Video: Privat
Følg Ferie

Du kender det sikkert.

Du render rundt i lufthavnen, og med jævne mellemrum bliver navne på flypassagerer kaldt over højtaleren. Det er sidste udkald, hvis de pågældende rejsende vil nå ombord på flyet, inden det letter - og for nogle lukker gaten, før de når derhen.

Det skete for en boliviansk mand i lufthavnen Adolfo Suárez Madrid-Barajas i Spanien. Det skriver Daily Mail.

Han missede sidste boading call til flyet, der skulle bringe ham til Gran Canaria. Det var allerede rullet væk fra gaten, så manden tog alternative metoder i brug i håb om at nå med til den spanske ferieø.

Kom forbi security
Ifølge mediet lykkedes det manden at komme forbi medarbejderne ved gaten og videre ud i broen, der forbinder gaten med indgangen på flyet.

Herfra hoppede han med en taske i hver hånd cirka tre meter ned på landingsbanen.

Som det kan ses i videoen, der blev filmet af en ansat i lufthavnen, løber manden først hen til en truck. Det er dog uvist, hvad han spørger om. Efterfølgende svinger han sine to tasker over skuldrene og løber i retningen af flyet, hvor han bliver stoppet af to medarbejdere.

Se rørende video: 71-årig kvinde møder sine søstre for første gang

Kom med flyet
Det er senere kommet frem, at manden rent faktisk formåede at komme ombord på flyet og med til Gran Canaria.

- Passageren kom forbi adskillige sikkerhedsprocedurer. Vi taler niveau fire, skrev vedkommende, der har uploadet videoen på Facebook ifølge New York Post.

Manden blev stoppet og identificeret, da han nåede frem til ferieøen, så han kunne blive tiltalt for sin overtrædelse af sikkerheden i lufthavnen.

- Piloten har formodentligt ladet ham komme med, da han havde et boarding pass. Men han var heldig, at han ikke blev stoppet i Madrid, hvor vi i øjeblikket er i terrorberedskab på niveau fire. Derfor kunne han let være blevet forvekslet med en terrorist med alle de konsekvenser, det måtte have, oplyser en talsmand til Daily Mail og tilføjer, at lovovertræderen kan se frem til kæmpe bøde.

Se videoen: Kendt rapper misser fly og går amok på personalet

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+