Se videoen: Paniske passagerer brækker knogler efter bombetrussel

På optagelsen kan man se de skrigende passagerer hoppe ned fra vingen på flyet

Se de paniske passagerer springe fra vingen her. Video: Twitter/@GerryS

Brækkede knogler og hovedskader var resultatet hos mindst ti passagerer på et fly fra den asiatiske ø Borneo tidligere på ugen, hvor panikken raserede, da en mand på flyet truede med, at der var en bombe om bord.

Det skriver New York Times.

Ifølge mediet var det en 26-årig mand, som fortalte en af stewardesserne, at der var en bombe skjult på Lion Air-flyet, som mandag aften skulle fragte 189 passagerer til Indonesiens hovedstad, Jakarta.

Uheldigvis overhørte flere af passagererne truslen, hvilket skabte kaos og uro og fik en af passagererne til at åbne en af flyets nødudgange, hvorefter flere paniske passagerer flygtede ud af flyet.

Det fortæller en talsmand fra det indonesiske politi ved navn Nanang Purnomo.

I en video, som efterfølgende er blevet delt på de sociale medier, kan man da også se, hvordan et tocifret antal passagerer står på flyets ene vinge, og hvordan nogle af dem hopper den høje distance direkte ned på asfalten.

Se videoen i playeren øverst oppe.

Her ses den sorte taske, hvor ordene 'Bomb to Brisbane' står skrevet under den rejsendes navn, som er blevet sløret. Foto: Privat Ferie Rejsende i kæmpe bombe-brøler: Lukkede lufthavn ned

Begge passagerer anholdt
Ifølge Nanang Purnomo blev otte passagerer efterfølgende kørt på hospitalet med brækkede knogler samt hovedskader, mens to andre passagerer blev behandlet for mindre skader.

Politiet fandt ikke nogle sprængstoffer i en efterfølgende inspektion af flyet, men den 26-årige mand blev anholdt for den falske bombetrussel. Det samme gjorde den passager, som åbnede nødudgangen og dermed skabte unødig kaos.

- En bombetrussel er ikke en gyldig grund til at forcere nødudgangen uden flypersonalets accept, lyder det fra flyselskabets talsmand, Danang Mandala, som desuden fortæller, at flyet stod stille i tre timer, før det endelig kom på vingerne og fløj passagererne til Jakarta.

Politiet fortæller desuden, at de to anholdte mænd i værste fald kan se frem til otte år i fængsel for episoden.

Manden, der åbnede nødudgangen på flyet, kan nu se frem til en stor bøde. Foto: Colourbox Ferie Mand anholdt for at åbne flydør: 'Der var så varmt!'

22 kommentarer
Vis kommentarer