Se videoen: Vanvittig kvinde smider alt tøjet på fly

En forstyrret kvinde kastede sig rundt på gulvet i et fly, indtil hun pludselig tog alt tøjet af

Flyet til Portland kom knap nok ud fra gaten, før de måtte vende om. (Video: Devin Harman)

Skrigende babyer og højtsnakkende passagerer er der som regel altid rigeligt af, når man skal ud at flyve.

Men på et Frontier Airlines-fly mandag morgen var det et noget andet spektakel, der mødte de mange rejsende, som skulle fra Denver til Portland i USA. Det skriver DailyMail.

En forstyrret kvinde kastede sig pludselig ned på gulvet, da flyet kørte ud fra gaten. Herefter fulgte skrigeri, mens hun lå og vred sig.

- I er ikke engang klar over, at vi skal dø. Denne her (flyet, red.) styrter ned, råbte kvinden blandt andet, da hun krøb sammen i et hjørne på flyet.

Kvinden lagde sig derefter om på maven og begyndte at hyperventilere højlydt.

- Skal vi dø? spurgte hun stewardessen, der stod over hende.

Men selvom hun virkede beroliget, efter stewardessen havde svaret nej, begyndte den forstyrrede kvinde i gul t-shirt og grå bukser at banke løs på døren ind til cockpittet, mens hun smed sine sko.

- Er vi ved at styrte? råbte hun igen til stewardessen.

Stewardessen prøvede at forklare, at flyet var på vej tilbage til gaten, men det hjalp stadig ikke den meget urolige passager, der begyndte at råbe igen, mens hun fortsatte sit 'vrideri' på gulvet.

- Vi er alle ved at løbe tør for ilt, er det sidste hun skriger på videoen.

Underlig opførsel
Ifølge medpassageren Devin Harman, der filmede hele optrinnet, tog kvinden herefter alt sit tøj af, før hun blev eskorteret ud af flyet af politiet.

Devin Harman forklarede til mediet FOX31, at kvinden opførte sig underligt allerede i lufthavnen. Da hun kom ind i flyet prøvede hun at pille panelet oven over sædet ned for at få fat i en iltmaske, mens flyet påbegyndte sin tur ud af gaten.

- På det tidspunkt havde hun fået nok, og så hoppede hun ud af sin plads og sprang over den person, der sad tættest på midtergangen, har Devin Harman forklaret om optrinnet.

De resterende passagerer blev efterfølgende fløjet til deres destination.

11 kommentarer
Vis kommentarer