Se videoen: Vild gåtur på glas i 285 meters højde

En ny attraktion giver dig mulighed for at gå tur på glasgulve i 285 meters højde – tør du tage en tur i højden?

Se videoen her

Dubai har længe imponeret verden med arkitektoniske vidundere som verdens højeste bygning Burj Khalifa, det indendørs skiresort Ski Dubai og den tvistede skyskraber Infinity Tower.

Men nu tager byen arkitekturen til nye højder med attraktionen, Aykon Dare, der tilbyder gåture på glasgulve i 285 meters højde. Det afslører projektansvarlige, Damac Properties, i en YouTube-video.

– For et adrenalinrush kan du prøve Aykon Dare, der bogstaveligt talt bringer dig ud til byens kant, fortæller de i videoen.

Du kan nyde udsigten fra 'udsigtskapsler' på de øverste etager af en 80-etagers høj skyskraber med kun en sikkerhedssele til at fastspænde dig til bygningen.

Fra udsigtspunkterne kan du på en helt klar dag få en 64 kilometer lang panoramaudsigt over hele Dubai inklusive området omkring Burj Khalifa, og direkte under dine fødder gennem glasgulvet kan du blandt andet se det rindende vand i Dubai Kanal.

En by i byen
Aykon Dare bliver en del af det nye bebyggelsesområde, Aykon City, på Dubais Sheikh Zayed Road. Området skal være 'en by i byen' og forventes at stå færdig i 2021, skriver Daily Mail.

I 'byens' centrum står de fire store skyskrabere, der udgør Aykon Plaza, med blandt andet hotel, lejligheder, kontorer, spa og restauranter.

Aykon Dare vil befinde sig på den højeste skyskrabers 79. og 80. etage, og attraktionen bliver åbnet for højest ti personer ad gangen.

Turen foregår med det nyeste sikkerhedsudstyr, kontrolleres af professionelle og vil vare 45 til 60 minutter.

Tør du prøve turen?

Aykon City er blot et af mange nye bebyggelsesprojekter i Dubai. I sidste måned afslørede Emaar Properties planer for en ny bygning, der bliver verdens højeste, til mere end 6,5 mia. kroner.

Den nye park, IMG World of Adventure, er på størrelse med 26 fodboldbaner og bliver derfor verdens største indendørsforlystelsespark. (Foto: PR) Ferie Så stor bliver verdens største forlystelsespark med tag

8 kommentarer
Vis kommentarer