Annonce:
Annonce:

Selfie-turister slog påfugle ihjel

Der må være nogle turister, der render rundt med meget røde ører i dag – turisterne, som besøgte en dyrepark, endte nemlig med at slå flere påfugle ihjel, fordi de ville tage selfies med fuglene

Påfugle blev chikaneret af turister (Foto: Flickr/Carol Voncanon)
Påfugle blev chikaneret af turister (Foto: Flickr/Carol Voncanon)
Annonce:
Følg Ferie

En række turister, som besøgte dyreparken Yunnan Wild Animal Park i Kunming by i Kina, havde mildest talt mangel på god opførsel og situationsfornemmelse. Den 12. februar tog en turist nemlig en af dyreparkens påfugle op i armene for at få taget en selfie med påfuglen. Turisten holdt meget stramt omkring fuglen og begyndte også at plukke dens fjer, hvilket angiveligt skræmte fuglen så meget, at den døde af chok. Det skriver Daily Mail.

Episoden fik efterfølgende mange andre besøgende i dyreparken, som har mere end 6800 fritgående påfugle, helt op i det røde felt.

Top 10: Verdens mærkeligste transportmidler

– Da jeg tog hen for at se påfuglene, så jeg flere folk bruge voldsomme kræfter på at hive fjerene ud af en af fuglene, mens de holdt den stramt, fortalte et af vidnerne til den lokale presse.

Annonce:

Den voldsomme episode fik da også dyreparken til hurtigt at udsende en pressemeddelelse.

– Turisternes uciviliserede opførsel forårsagede påfuglenes død, og en undersøgelse konstaterede, at den fem år gamle fugl blev skræmt til døde, fortalte en repræsentant fra dyreparken i pressemeddelelsen.

Turisternes dårlige opførsel fortsatte
Man skulle efterfølgende tro, at folk havde taget ved lære af episoden, men kun tre dage senere florerede der billeder på de sociale medier af fire turister, som mishandlede en anden påfugl i dyreparken. Fuglen døde senere som følge af mishandlingen. 

Billederne, som endte på de sociale medier i Kina, viste både voksne og børn forvolde skade på påfuglen, mens de smilede til kameraerne.

Arrigt næsehorn går amok på bil

Annonce:

Selvom det angiveligt var chokket, som påfuglene skulle være døde af, efter at de blev mishandlet af turisterne, er der alligevel blevet iværksat en undersøgelse, der nu skal kulegrave årsagen til fuglenes død.  

Hændelserne er dog ikke enestående. Så sent som i december sidste år blev en turist i Kunmang by fanget i at tage fat i en måge for at bruge den som rekvisit i de billeder, hun tog. Kvinden tog fat i den skræmte rødnæbbede måges vinger og lod som om, hun spiste den, mens nogle af hendes rejsekammerater tog billeder.

Nyt laserangreb på fly: Frygter for passagerers sikkerhed

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: