Selfies er yt – her er den nye trend

Et nygift ægtepar har taget selfies til 'nye højder' på deres bryllupsrejse – se her hvordan

Video: YouTube/Honeymoon Traveler

Selfies er hyggelige at have med hjem fra ferien.

Men hvad hvis man vil have mange mennesker eller landskabet med på billedet uden at være 'nørden' med selfiestangen, som alle kritiserer?

Et nygift ægtepar har øjensynligt fundet løsningen. Det skriver The Star Online.

Da Mariko og Kaz Yamaguchi skulle pakke til deres et år lange bryllupsrejse, valgte de nemlig at smide deres drone i kufferten.

Årsagen? De ville have mere end blot deres egne ansigter med på deres selfies.

- Man kan ikke på samme måde se landskabet fra jorden, som man kan fra en drone, fortæller Kaz Yamaguchi til avisen.

Island har ellers været igennem meget med finanskrisen, men ser ud til at være kommet ovenpå igen. Her er det landets hovedstad Reykjavik. Foto: Tanya Hart/Flickr Ferie Her er verdens sikreste rejsemål - og det er ikke Danmark  

Hitter på de sociale medier
Den lange bryllupsrejse begyndte i Singapore i august sidste år, og siden har parret næsten været hele verden rundt og besøgt hele 48 lande.

Parret har efterfølgende delt mange af deres oplevelser og såkaldte 'dronies' (små film filmet med drone), på sociale medier under profilen 'Honeymoon Traveler'.

De kan blandt andet ses på en motorcykel ved ruinbyen Hampi i den indiske delstat Karnataka og i en båd i Pokhara i Nepal.

Mange af filmene er også blevet delt på deres YouTube-side. For eksempel har de filmet luftballonerne i Kappadokien i Tyrkiet.

Men turen har ikke været helt uden strabadser. Det er nemlig ikke alle droner, der har overlevet turene, og parret har været nødt til at købe et par 'småbrødre' til deres oprindelige 'Phantom'.

- Den første drone blev væk på et sneklædt bjerg i Norge, og den anden styrtede i en kløft i Namibien, fortæller Kaz Yamaguchi til avisen.

De måtte også efterlade en ved grænsen til Jordan, men fik heldigvis lov til at hente den igen på vejen ud.

Elsker du Santorini? Santorini elsker i hvert fald ikke dig. Her begrænser de nemlig antallet af besøgende turister. Foto: Flickr/Maggie Meng Ferie Disse populære feriesteder ville ønske du blev hjemme  

11 kommentarer
Vis kommentarer