Simpelt trick: Sådan får du plads på flyets første klasse

Der findes åbenbart et meget simpelt trick, der kan ende med at score dig en plads på flyets første klasse

Der skal slet ikke så meget til for at få en gratis opgradering, hvor du kan nyde champagne og rigelig benplads på første klasse - brug bare dette simple trick og håb på det bedste. (Foto: Flickr/TravelingOtter)
Der skal slet ikke så meget til for at få en gratis opgradering, hvor du kan nyde champagne og rigelig benplads på første klasse - brug bare dette simple trick og håb på det bedste. (Foto: Flickr/TravelingOtter)

Når man sidder på økonomiklasse, kan man let drømme sig op på første med champagne, bløde tæpper og masser af benplads.

Men der findes åbenbart et simpelt trick, der kan score dig en plads på første klasse: Lad være med at booke eller vælge en fast plads inden afgang.

Tricket begyndte som et ubekræftet, men dog meget sandsynligt, rygte, som skribent på Cosmopolitan, Catriona Harvey-Jenner, delte med magasinets læsere.

Hun blev træt af de evige ture i den trange økonomiklasse og besluttede sig for at spørge flypersonalet, hvordan hun kunne score sig en opgradering.

Og svaret blev det smarte trick. Når du ikke har valgt en specifik plads inden afgang, er du lettere at flytte rundt på i systemet, når behovet opstår.

Det kan godt være, at de har champagne på førsteklasse, men med få justeringer kan du gøre flyveturen på billigrækkerne næsten lige så god. (Foto: Flickr/Matt_Weibo) Ferie Få økonomiklasse til at føles som første klasse  

Bekræftede rygtet
Selvom Catriona Harvey-Jenner ikke kunne bekræfte rygtet selv, var der en anden rejsende, der kunne. Det skriver Mirror.

En af deres læsere fortæller, hvordan det lykkedes hele familien at snige op på de lækre pladser.

– For at spare på turen valgte vi ikke at booke pladser forud for rejsen. Vi havde bare tænkt os at bede om at sidde sammen alle tre som familie. Vi var meget flinke mod personalet ved check-in-skranken, da vi bad om at sidde sammen, fortæller læseren mediet.

Familien fik selv lov til at vælge pladserne, men da de gik i gang med at boarde, blev de spurgt, om de ville have noget imod at blive flyttet, hvis de fik lov til at sidde sammen.

– Da vi boardede blev vi vist hen til Premium-sæderne, hvor vi fik drinks og sad i store lædersæder, fortæller læseren mediet.

Hvis du selv scorer en plads på første klasse, skal du bare være opmærksom på, at alle andre i økonomiklassen nok er sure på dig.

83 kommentarer
Vis kommentarer