Skat retur? Her er de bedste (og mest pris-fordelagtige) rejser

Her er de populære rejsemål, hvor du lige nu får mest ud af dine (skatte)kroner

Solopgang ved Millabedda, Sri Lanka (Foto: uditha wickramanayaka/Flickr)
Solopgang ved Millabedda, Sri Lanka (Foto: uditha wickramanayaka/Flickr)

Er du en af de danskere, der – bevidst eller ubevidst – har regnet lidt ved siden af i det årlige skatteregnskab, og derfor står til at få penge tilbage i skat? Så er det nu, du skal booke den eksotiske drømmerejse eller hurtige storby-getaway.

– Mange danskere ser det med at få penge tilbage i skat som et lotteri. Også selvom det jo sådan set bare er penge, man har betalt for meget. Mange bruger de ekstra penge på en smuttur til en storby eller, hvis beløbet er af en vis størrelse, en eksotisk drømmerejse langt væk, lyder det fra Lasse Skole Hansen, der er rejsesøgemaskinen momondos danske talsperson.

Se også: Nuttet selfie-dyr – bliver det sødere?

Momondo giver her med deres bedste forslag til, hvor din rejse kan gå hen i marts og april.

London, England – under 600 kr. T/R
London er en af danskernes absolutte storbyfavoritter. Er du til shopping, er du kommet til det rette sted, for byen er fuld af gode butikker, hvor du kan spendere skattepengene – fra velkendte kæder og stormagasiner til små specialbutikker og loppemarkeder. Men London byder også på spændende arkitektur, historie, teatre og selvfølgelig masser af muligheder for at spise virkelig god mad.

Fra Kastrup: 548 kr. t/r med afrejse 26. marts og hjemrejse 29. marts.
Fra Billund: 338 kr. t/r med afrejse 24. marts og hjemrejse 27. marts.

Se også: App hjælper impulsive rejsende

New York, USA – under 3.000 kr. T/R
New York kan sammenlignes med en karrusel, der kører rundt med vild fart – men bare hop om bord, så vænner du dig hurtigt til tempoet. I New York kan du drikke drinks på roof-top-terrasser, opleve 'happy days' til gospel i Harlem, shoppe amok i Midtown og udforske grønne områder i Central Park. Byen er en gastronomisk drømmedestination, hvor du finder alt fra 3-stjernede michelinoplevelser til hyggelige hipster-caféer, og der er noget for enhver pengepung. New York har det hele.

Fra Kastrup: 2.919 kr. t/r med afrejse 4. april og hjemrejse 13. april.
Fra Billund: 2.864 kr. t/r med afrejse 4. april og hjemrejse 13. april.

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater – fra 2.500 kr. T/R
Dubai er på få år blevet en populær destination for solhungrende danskere, der sætter pris på de billige flybilletter og de mange surrealistiske aktiviteter – uanset om du vil sove under bølgerne på et undersøisk hotel eller stå på ski indendørs væk fra den bagende sol. Og så er den direkte flyvetid på godt seks timer heller ikke overvældende.

Fra Kastrup: 2.448 kr. t/r med afrejse 17. marts og hjemrejse 22. marts.
Fra Billund: 3.311 kr. t/r med afrejse 22. marts og hjemrejse 30. marts.

Se også: De bedste lande at gå på Tinder

Colombo, Sri Lanka – fra 3.500 kr. T/R
Simple, buddhistiske templer kæmper om pladsen med hindutempler og fabelagtige strande. På Sri Lanka er der langt færre turister end i mange af de andre asiatiske lande, og du får meget mere for pengene. En tur til Sri Lanka kan også nemt kombineres med et besøg til den populære øgruppe, Maldiverne, for med kun halvandens times flyvetid fra Colombo er du tæt på kendissernes absolutte yndlingsdestination.

Fra Kastrup: 3.371 kr. t/r med afrejse 7. april og hjemrejse 16. april.
Fra Billund: 4.135 kr. t/r med afrejse 26. marts og hjemrejse 2. april.

Se også: Disney World kåret som mest romantisk sted at fri

Miami, USA – fra 3.300 kr. T/R
Florida har mere end 250 solskinsdage om året, og særligt når der er koldt og gråt herhjemme, er der knald på solen i den amerikanske solskinsstat. Miami er destinationen for dig, der søger sol, varme og evig fest. Byen har også masser af designdistrikter og kunst at byde på, så der er andet at bruge dagene på end at ligge på stranden.

Fra Kastrup: 3.295 kr. t/r med afrejse 7. april og hjemrejse 16. april.
Fra Billund: 3.612 kr. t/r med afrejse 17. marts og hjemrejse 23. marts.

Se også: Her er USA's bedste stripklubber

Bangkok, Thailand – fra 4.000 kr. T/R
Bangkok topper gang på gang listen over de destinationer, som danskerne søger mest på gennem momondo.dk. Og med grund. Fra Bangkok har du nem adgang til både eksotiske øer i det sydlige Thailand og grønne naturomra?der i det nordlige Thailand. Derudover er Bangkok også en god base for at rejse videre i Sydøstasien med bus, tog eller fly.

Fra Kastrup: 3.927 kr. t/r med afrejse 19. marts og hjemrejse 30. marts.
Fra Billund: 4.992 kr. t/r med afrejse 19. marts og hjemrejse 30. marts.

9 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere