Skidende kælegris og ejer smidt af fly

Grisen fik i første omgang lov at komme ombord, fordi den gik under reglen 'emotionel støttedyr', men blev smidt af inden flyet nåede at lette

Den må godt komme med ombord. Men den må altså ikke skide i kabinen (Foto: Geraint Rowland/Flickr)
Den må godt komme med ombord. Men den må altså ikke skide i kabinen (Foto: Geraint Rowland/Flickr)

Flere passagerer på US Airways flyet, der onsdag i sidste uge skulle fra Bradley internationale lufthavn i Connecticut til Washington, fik store øjne, da de så en kvinde komme ned gennem kabinen med en gris hængende på armen. Det skriver The Courant.

Grisen havde fået lov til at komme med ombord på flyet, fordi den gik under reglen 'emotionel støttedyr'. En regel som passagerer, der kan fremvise dokumentation for behovet fra en autoriseret sundhedsfaglig person, kan gøre brug af.

Dyret, der skulle støtte ejeren under flyveturen, kunne dog ikke helt leve op til de krav, flyselskabet stillede til den. Ifølge passageren, der skulle have siddet ved siden af grisen på turen, Jonathan Skolnik, lugtede den forfærdelig.

– Jeg begravede mit hoved i min trøje for at slippe for stanken, skrev han i en email til The Courant.

Den 18-årige newzealandske sangerinde Lorde elskede Robynn Shaynes cover af hit-nummeret Royals (Foto: Constanza.CH/Flickr) Ferie Lorde hylder syngende stewardesse

Da grisen oveni købet sked på gulvet, og ejeren ikke kunne få dækket stanken fra høm-høm'en og dyret, blev hun og grisen smidt af flyet. De forlod flyet uden brok.

Ifølge flere passagerer på flyet var der ikke tale om en lille gris.

– Jeg kan forstå hunde og katte på fly. De kommer med i bokse. Men den her gris var stor, og den havde ingen boks, sagde passager Robert Phelbs til CNN og tilføjede:

– Den så tung ud. Det var ikke en lille nuttet gris. 

Ferie Køjesenge på business class

Se billede af kælegrisen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer