Skifter Bruce Wayne Batmobilen ud med en Bat-båd?

Megayacht ligner batmobil – kom med ombord

Så vidt vides, har Batman i den kommende film med den kappeklædte hævner 'Batman v. Superman: Dawn of Justice' ikke skiftet Batmobilen ud med en båd. Men 'Xhibionist', som yachten på artiklens billeder hedder, får os alligevel ved første øjekast alligevel til at overveje muligheden.

(Foto: Denise Whitaker/Twitter) Ferie Folk stod i 1,9 km lang security-kø

Alene på udseende har den sorte, strømlinede yacht flere lighedstegn med Batmans primære transportmiddel – den sorte Batmobil med de karakteristiske halefinner. Men lighedstegnene stopper ikke ved looket. Som det gælder med batmobilen, gælder det nemlig også med Xhibitionisten. Den er proppet med specielle features og gadgets.

Ikke så meget som en lille hurtigt eksponering er lovlig i Singapore (Foto: KatieHolliday/Flickr) Ferie Underlige regler: Ryg i spjældet for at være nøgen i dit eget hjem

Venter yachtens beboere f.eks. gæster, kan disse ankommer med helikopter og lande på det udfoldelig tag, der gemmer sig under bådens dæk.

 

Er en helikopterlandingssplads ikke nødvendig, kan det udfoldelige tag i stedet bruges som scene, eller det kan agere kæmpeoplader til bådens elforbrug – det er nemlig dækket af solcellepaneler.

Træder man inden for i båden, er der flere forskellige muligheder for, hvad øjnene kommer til at se.
Yachtens primære opholdsrum kan nemlig indrettes i tre forskellige versioner. En mulighed er 'Guest mode', hvor rummet er indrettet med sofaer, borde og bar.

 

En anden version af rummet er 'Shopping mode', hvor indretningen består af diske og produktmontre. Og den tredje mulighed er 'Showroom mode', hvor der f.eks. kan præsenteres biler.

Grottens hemmeligheder

 

Man kan måske også snige sig til at kalde Xhibitionisten for en flydende Bat-grotte. Båden, der er designet af den svenske designer Eduard Gray, som bl.a. har arbejdet for Saab og Mansory, der ombygger superbiler, som Ferrari og Rolls-Royce, gemmer nemlig selvfølgelig også på en såkaldt 'superbil'.

Ferie Fodspor i sneen – se de vilde billeder

Alt hvad Xhibionisten byder på, betyder desværre nok også, at du bliver nødt til at skaffe dig Bruce Waynes bankkonto – eller en lignende – hvis du vil sejle med. Prisen på den sorte flyder lyder nemlig på intet mindre end 151 millioner kr.

1 af 10 
2 af 10 
3 af 10 
4 af 10 
5 af 10 
6 af 10 
7 af 10 
8 af 10 
9 af 10 
10 af 10 
0 kommentarer
Vis kommentarer