Skræmmende dukker hjemsøger skovområde i Mexico

Tusindvis af uhyggelige dukker hænger fra træerne i Xochimilco-området ved Mexico City – de skal efter sigende kvæle skrigene fra en lille pige, der druknede i området

De skræmmende dukker hænger i tusindvis i et mexicansk skovområde, hvor efter sigende holder spøgelsesskrig borte. (Foto: Flickr/Esparta Palma)
De skræmmende dukker hænger i tusindvis i et mexicansk skovområde, hvor efter sigende holder spøgelsesskrig borte. (Foto: Flickr/Esparta Palma)

For omkring 60 år siden – den eksakte dato er ukendt – ankom Julian Santana Barrera til skov-området Xochimilco ved Mexico City. Han ville væk fra det larmende liv i byen, men fandt i skoven en endnu mere ubehagelige 'larm', end den han kendte fra byen.

Da han ankom til skovområdet, fandt han nemlig liget af en lille pige flydende i en flod. I nærheden af hende fandt han hendes efterladte dukke. Det skriver Daily Mail.

Marlina Moreno bruger i dag det meste af sin tid med dyr i fokus. Ferie - 5. aug. 2015 - kl. 14:36 Eks-cheerleader og model starter velgørenhed for jungle-dyr

Om natten begyndte Julian Santana Barrera at høre skridt og forpinte skrig, og han hang derfor den efterladte dukke op i et træ – han mente, den ville kunne trøste det larmende spøgelse.

Men den ene dukke var tilsyneladende ikke nok. Derfor blev han over de næste 50 års tid ved med at hænge dukker op for at tilfredsstille spøgelset.

 

Se også: Mekaniker afsløret af bilkamera – tog hyggetur på 320 km

I dag hænger der således tusinder af dukker i træerne ved Xochimilco – den ene mere skræmmende end den anden.

 

Det er en meget anderledes velkomst, gæsterne får på Radisson Blu i Berlin. Ferie - 6. aug. 2015 - kl. 15:45 Tag elevatoren op igennem GIGANTISK akvarium midt i hotel

Det store antal er dog efter sigende stadig ikke nok til at kvæle larmen fra spøgelset. Turister, som strømmer til det dukke-klædte skovområde, som Julian Santana Barrera ellers aldrig tænkte skulle være en attraktion, fortæller nemlig, at de stadig hører ukendte skrig, hvisken og skridt i området.

 

Flere turister fortæller dog også, at de ikke kan afgøre, om det er skrig fra en lille pige eller en mand – og flere spekulerer i om det i dag faktisk er Julian Santana Barrera, der døde for 14 år siden, som hjemsøger området.

1 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
2 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
3 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
4 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
5 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
6 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
7 af 9 (Foto: Flickr/Kevin)
8 af 9 (Foto: Flickr/Esparta Palma)
9 af 9 De skræmmende dukker hænger i tusindvis i et mexicansk skovområde, hvor efter sigende holder spøgelsesskrig borte. (Foto: Flickr/Esparta Palma)
22 kommentarer
Vis kommentarer