Skræmmende video: Nygift brud bidt af haj

Det var manden, der filmede hajangrebet på sin kone, da de var ude og snorkle på bryllupsrejsen

Se hajen bide sig fast i Sarah Illings arm her. Video: ViralHog

Bryllupsrejsen er de hvedebrødsdage, hvor parret fejrer, at livet i tosomhed starter for alvor. Forhåbentlig får man kun én bryllupsrejse og derfor er minderne ekstra vigtige, så man har noget at kigge glædeligt tilbage på, når hverdagen bliver fyldt med rugbrødsmadder igen.

Og man må i den grad sige, at det nygifte amerikanske par Evan Carroll og Sarah Illing har oplevet noget på deres bryllupsrejse på Bahamas, som bliver meget svært at glemme igen: Nemlig at blive angrebet af en haj.

Og hvis minderne ikke er nok i sig selv, så kan de i stedet kigge tilbage på den skræmmende video, som Evan optog, da hajen bed sig fast og rev en lille luns af hans nye brud, mens hun snorklede i Atlanterhavet.

Se videoen af hajangrebet i playeren øverst oppe.

Mareridts-bryllupsrejse: Victoria nær død af edderkoppe-bid

Havde ikke set hajen
Sarah har efterfølgende fortalt det britiske medie, at hun overhovedet ikke havde opdaget hajen, før den bed sig fast i armen på hende:

- Jeg mærkede en stor mængde vand og noget, der tog fat i min arm, men jeg troede bare, det var min mand, der lavede sjov.

- På et splitsekund begyndte smerten dog, og da jeg kiggede til siden, så jeg hajen havde bidt sig fast i min arm, fortæller Sarah Daily Mail, som panisk svømmede væk fra hajen, ligeså snart hun opdagede den.

Heldigvis behøvede Sarah ikke at blive syet, men armen så da ikke helt god ud efterfølgende, fortæller hun:

- Jeg havde en masse små kødsår, og vi var bekymret for stafylokokker eller andre infektioner, men det heler helt fint, fortæller hun det britiske medie.

To turister trampet ihjel af elefant: Ville tage billeder