Skynd dig: Experimentarium lukker

Så er det ved at være sidste udkald, hvis man skal nå at opleve Experimentarium City på Papirøen i København – sidste åbningsdag nærmer sig med hastige skridt

(Video: Experimentarium)

Experimentarium City lukker og slukker på Papirøen i København.

I mere end to år har Experimentarium haft midlertidigt til huse ved Københavns Havn, mens huset i Hellerup er blevet gennemgribende renoveret og udbygget.

Motelejer lurede mens gæster havde sex  

Men i den kommende tid skal der fokuseres på det nye Experimentarium, som åbner i 2017. Derfor lukker Experimentarium City.

I de to år Experimentarium City har ligget med udsigt til Skuespilhuset, har over 450.000 gæster besøgt udstillingerne.

Udstillingerne 'Hjernen', 'Vintersport' og 'Puls' har trænet gæsternes koordination, balance, hoppeevne og hjerne på alle mulige måder.

Gæsterne har spærret øjnene op og sat gang i alle sanser, når der er blevet foretaget over 2.000 dissektioner af hjerner, hjerter, lunger, øjne og fisk.

Vildt vejr: Her er verdens mest ekstreme steder  

Den verdenskendte menneskerobot ASIMO besøgte også Experimentarium City, og de mange gæster fik en smagsprøve på, hvordan fremtidens robotteknologi ser ud.

Sidste chance
Experimentarium City åbnede kort tid før, madmarkedet, Copenhagen Street Food, slog sig ned i lokalerne ved siden af. Sammen har de to tilbud skabt liv i de gamle lagerhaller.

Men nu er det altså sidste chance, hvis man vil besøge Experimentarium i sin nuværende form.

Og hvis man ikke kan nå det, kan man jo altid nyde den flotte video over artiklen.

Experimentarium City lukker den 16. maj, og den endelige åbningsdato i 2017 er ikke fastlagt.

Så stor bliver verdens største forlystelsespark med tag