Slå til nu: Hollywood-stjerne udlejer sin ferie-bolig

Næste gang du skal på ferie kan du sove i Sandra Bullocks seng i hendes luksuriøse ferie-bolig på Tybee Island i Georgia

Da Bullock var gæst i talkshowet 'Chelsea Lately' forløb det lidt anderledes. Inden hun skulle i studiet mødtes hun med værtinden Chelsea Handler i en sketch, hvor de to lige bliver 'skrubbet igennem' i personale-badet

Umiddelbart tænker man ikke, at Sandra Bullock har brug for ekstra penge på kontoen, men ikke desto mindre har Hollywood-stjernen valgt at udleje sin ekstravagante 315 kvadratmeter store ferie-bolig, Elbaroda Hideaway, på øen Tybee Island i Georgia.

Det skriver Travel and Leisure.

Oscar-vinderen vil have 1400 dollar (knap 8600 danske kroner) pr. nat fra de gæster, der vil spenderere deres næste ferie i hendes fire soveværelser store ferie-hybel. Man skal dog overnatte minumum fire nætter for at benytte sig af Hollywood-stjernens 'slagtilbud'.

Til gengæld er der så også plads til 12 overnattende gæster i det allerede møblerede hus, hvor der desuden blandt andet er 2,5 badeværelser, en lækker pool og et træningslokale.

- Elbaroda Hideaway er et rummeligt og møbleret hjem i en storslået privat oase, der ligger på den mere afsidede nordlige del af øen. Dette hjem er beliggende på en af de største strande på Tybee Island og har et smukt landskab med frodige grunde, en stor swimmingpool og adgang til den private nordlige strand, står der i beskrivelsen af Sandra Bullocks hus på udlejningssiden Tybee Vacation Rentals.

Derudover bliver huset 'solgt på', at terrassen er det perfekte sted at befinde sig, hvis man vil se delfiner.

 

Sådan holder Hollywood-hunk vaskebrættet ved lige

Bullocks mange huse
Hvis man keder sig undervejs på ferien, kan man bevæge sig hen i et fuldt udstyret 'game-room' beliggende i stuen, hvor der er mulighed for at høre musik, spille spil og læse bøger eller hoppe en tur ind i fitness-lokalet, hvor der blandt andet kan findes en crosstrainer og et løbebånd.

Hold formen ved lige i Sandra Bullocks træningslokale. Foto: Tybee Vacation Rentals
Hold formen ved lige i Sandra Bullocks træningslokale. Foto: Tybee Vacation Rentals
 

Ifølge Variety købte Sandra Bullock hjemmet for 1,5 millioner dollars (cirka 9,2 millioner danske kroner) i 2001. Derudover ejer hun angiveligt to hjem i Los Angeles, en villa i New Orleans, et rækkehus i New York City samt hele seks forskellige hjem omkring Austin, Texas.

Du kan leje Sandra Bullocks ferie-hjem her eller se billeder af den luksuriøse bolig herunder:

Hold ferie som Obama: Sommerhus nedsat med 31 millioner kroner