Smidig druktur: Nu kan du gå til øl-yoga

Hos Bier Yoga i Berlin kan du få styrket promillen og balanceevnen på samme tid – her står der nemlig øl-yoga på programmet

Hos Bier Yoga kan du både træne dine yogaevner og drikke et par øl på samme tid. (Foto: Bieryoga.de)
Hos Bier Yoga kan du både træne dine yogaevner og drikke et par øl på samme tid. (Foto: Bieryoga.de)

Når du er til yogaundervisning hos Bier Yoga i Berlin er det ikke kun røven, der ryger i vejret. Her får du formentlig også vendt bunden i vejret på en øl eller to.

Bier Yoga er nemlig, præcis som navnet antyder, øl-yoga.

Den meget livagtige robotfugl, Robird, skal holde luftrummet over lufthavne fri for fugleflokke. (Foto: YouTube/ClearFlightSolutions) Ferie Se videoen: Robotfugl skal vogte lufthavn  

Øl-yogaholdet ledes af den professionelle yogainstruktør Jhula, der ikke ønsker at oplyse sit efternavn til pressen. Han så første gang konceptet på musikfestivalen Burning Man, skriver magasinet Exberliner.

Undervisningen varer en time og koster fem euro, hvilket svarer til cirka 38 kroner.

Men ingen øl-yoga uden øl. Så sørg derfor for at have ekstra seks euro, cirka 45 kroner, med, så du kan købe to øl, som bliver inkorporeret i undervisningen.

Populær trend
Jhulas Bier Yoga er et eksempel på den voksende trend, hvor øl og smidighed praktiseres på samme tid. Trenden er ved at vokse sig stor i USA, skriver Daily Mail.

Flymad er sjældent videre ophidsende, men vi affinder os med det, der bliver serveret. Det gælder i hvert fald de fleste af os. (Foto: Chineoffseason/Flickr) Ferie Hentet af politiet: Kvinde gik amok over flymad  

Og det er især populært blandt mandlige nybegyndere inden for yoga-verdenen, fortæller Beth Cosi, grundlæggeren af Bendy Brewski i Charleston, South Carolina og Memphis, USA.

'Bendy Brewski' er yogaundervisning for begyndere, som foregår i bryghuse, hvor deltagerne kan få et par øl efter træningen.

– Mændene kommer ofte, fordi undervisningen afholdes i et bryghus, og de kan få øl efter undervisningen. Det er guleroden. Mange kommer med kærester, koner eller søstre, fortæller Beth Cosi avisen.

Drop de vilde fagter. En t-shirt kan løse dine sproglige udfordringer på ferien. (Foto: Flickr/jeanbaptisteparis) Ferie Drop ordbogen - her er den ultimative t-shirt til ferien  

1 kommentar
Vis kommentarer