Smidt af fly for at bruge toilet på business class

Kvinde rejste på økonomiklasse og brugte toilettet på business class – det skulle hun aldrig have gjort

Da toiletterne på økonomiklasse var optaget, måtte Edita Kmetova en tur på business class-toiletterne. Det fik katastrofale konsekvenser. (Foto: Flickr/InSapphoWeTrust)
Da toiletterne på økonomiklasse var optaget, måtte Edita Kmetova en tur på business class-toiletterne. Det fik katastrofale konsekvenser. (Foto: Flickr/InSapphoWeTrust)

Toiletterne, der er forbeholdt business class-passagererne på flyene, er helt forbudt at benytte for 'almindelige' økonomi-klasse rejsende. Så forbudt, at det, hvis man som ikke business-rejsende låner det lille luksus-hus for en stund, koster dig flybilletten.

Det var i hvert fald konsekvensen for 50-årige, Edita Kmetova fra Slovakiet, da hun på en tur fra Wien til Abu Dhabi benyttede sig af et toilettet, der ikke var tilknyttet hendes rejse-klasse. Det skriver Daily Mail.

Se også: Thomas Uhrskovs drømmerejse: Se hvor ski-manden helst vil hen

Under flyveturen blev Edita Kmetova dårlig og fik kvalme. Hun ville på toilettet, men da alle toiletterne på økonomiklassen var optaget, hastede hun til forreste ende af flyveren for at benytte sig af et toilet på business class.

Lagt i håndjern
Efter toiletbesøget blev toiletsnyderen konfronteret af både vrede passagerer, kabinepersonale samt en af flykaptajnerne. Der opstod skænderi og uenighed, som endte med, at Edita Kmetova blev lagt i håndjern.

Se også: Tragisk ulykke: Par druknede på bryllupsrejse

Kaptajnen besluttede at foretage en sikkerhedslanding i Erzurum Lufthavn i Tyrkiet, hvor Edita blev smidt af flyveren.

– Under flyveturen følte jeg mig pludselig dårlig, og jeg skyndte mig på toilettet. Først blandede de andre passagerer sig, og så skændtes jeg med flypersonalet, og til sidste lagde de mig i håndjern.

– De forlod mig i Erzurum, et sted jeg ikke engang ville kunne finde på et kort, hvis jeg prøvede. Jeg blev forladt hele alene. På det tidspunkt begyndte jeg at græde, fortæller Edita Kmetova til BGN News.

Toiletterne på business class er ofte noget pænere og større end flyets bagerste toiletter, der er forbeholdt økonomiklasse-rejsende. (Foto: Flickr/Gary Bembridge)
Toiletterne på business class er ofte noget pænere og større end flyets bagerste toiletter, der er forbeholdt økonomiklasse-rejsende. (Foto: Flickr/Gary Bembridge)

Flyselskabet påstår noget andet
Flyselskabet har dog en anden version af historien. Ifølge dem gjorde kabinepersonalet alt for at berolige Edita Kmetova.

– Men på grund af passagerens aggressive adfærd mod personalet og andre rejsende var det ikke muligt at fortsætte flyvningen som planlagt, fortæller en talsperson fra flyselskabet.

Ferie - 26. okt. 2015 - kl. 13:36 Glem Flyvergrillen: Her kommer flyene helt tæt på

Edita Kmetova skulle efter sigende have opført sig aggressivt og have både råbt, skreget, sparket og forsøgt at bide personalet, da de konfronterede hende med toiletproblematikken.

Selskabet påpeger desuden, at alle toiletter på økonomiklassen var tilgængelige og ledige, så Edita Kmetova kunne sagtens have benyttet sig af disse under flyveturen.

Edita Kmetova tilbragte natten på et hotel i den tyrkiske by, Erzurum og måtte selv sørge for at komme resten af vejen til Abu Dhabi.

53 kommentarer
Vis kommentarer