Smidt af fly – på grund af t-shirt

En ung studerende fra New York blev tirsdag nægtet adgang til det fly, han skulle have været med, fordi teksten på hans t-shirt ifølge flyselskabet var for anstødelig

En ung mand blev tirsdag i denne uge nægtet at komme med det fly, han skulle have været med fra St. Louis til New York, fordi teksten på hans t-shirt var for anstødelig. Det fremgår af et indslag på CNN.com.

Den pågældende t-shirt havde påskriften 'Broad Fucking City' og var blevet udleveret til den unge studerende på en Comedy-festival, han havde deltaget i.

 

Se også: Hvis Barbie havde en båd

Teksten på t-shirten refererer til den amerikanske komedieserie, Broad City, men præcis hvorfor tilføjelsen af ordet 'Fucking' på en t-shirt var for meget for flyselskabet, fremgår ikke af historien. Southwest Airlines udtalte dog i forbindelse med hændelsen til CNN, at de ikke har en decideret dresscode, som skal overholdes på deres fly, men at:

– Vores retningslinjer tillader os at nægte at transportere en passager, hvis tøj er uanstændigt eller åbenlyst anstødeligt.

Se også: 5 lande som kun tager én dag at besøge

Den unge mand blev spurgt, om han ville tage en jakke på over T-shirten, skifte den eller vende den om. Det ville han ikke. Og det oprindeligt planlagte fly tog af sted uden ham. Flyselskabet oplyser dog, at han kom med et andet fly senere samme dag.

Se indslaget her.

42 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere