Smukke bikini-babes: Bliv sommerklar som de kendte

Sommeren er over os, og der er rig mulighed for at finde inspiration til valg af bikini på Instagram, hvor mange danske kendisser ikke ligefrem er blege for at vise lidt hud

Supermodellen Nina Agdal er bestemt ikke bleg for at vise sin toptrimmede krop frem. Foto: All Over
Supermodellen Nina Agdal er bestemt ikke bleg for at vise sin toptrimmede krop frem. Foto: All Over

Efter en weekend med solen på fuld styrke er mange danskere i gang med at finde badetøjet frem fra gemmerne.

Hvis man vil have lidt inspiration til bikini-valget, er der dog masser hjælp at hente på Instagram, hvor flere danske kendisser allerede har delt billeder af deres sommer-outfit.

Ekstra Bladet har samlet en lille liste med smukke kendte på Instagram, som ikke har været blege for at videregive gode fif til, hvordan man ser smuk ud i bikinien.

Se ny fototrend: Bare numser i den bare natur

Den danske supermodel Nina Agdal, som eftersigende lige har afsluttet forholdet med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio, udnyttede i sidste uge den nye singlestatus til at flashe bikinien på tagterassen:

Den 24-årige model Josephine Skriver var for to uger siden i Vegas på det luksuriøse Palms Casino Resort, og den danske model har i den grad styr på, hvordan en bikini skal sidde:

Det er ikke kun i Danmark, solen har været fremme.

I Cannes, hvor der i øjeblikket er spækket med store stjerner pga den famøse filmfestival, har Remees kæreste, Mathilde Gøhler, fundet bikinien frem:

G-strengs-krig: Kardashian-søster på ferie med supermodel og skuespiller-datter

Caroline Wozniacki flashede i slutningen af sidste år en sort bikini på det sociale medie, og selvom hun poserer ved siden af en sød skildpadde, som tager noget af opmærksomheden, er det ikke svært at se, at det er en yderst veltrimmet krop, man får, når man spiller tennis på så højt plan som hende:

Medina tog forskud på sommeren ved at tage til Spanien for to måneder siden. Her fremviste hun glædeligt en sort bikini ude foran det luksuriøse hotel 'Marbella Club Hotel':

Sexede Sofia Vergara: Se Modern Family-stjerne på rodeo-tur i poolen

Ekstra Bladet har lanceret et nyt rejseunivers med ca. 200 rejseguides. Her får du flere hundrede +rejseartikler, som du kan fordybe dig i inden eller under ferien.

Du finder guider til hemmelige afkroge af din feriedestination og får madkendernes bedste råd til budgetvenlige, gastromiske oplevelser. Du finder også Ekstra Bladets egne journalisters kritiske tests af alverdens rejsemål. Læs meget mere her