Snyd? Fik firben serveret på fly

Et billede, der er gået viralt på Twitter, viser et firben på en madbakke i et fly – flyselskab kalder billedet snyd

(Foto: Twitter/@Raajeev_romy)
(Foto: Twitter/@Raajeev_romy)

Lige nu florerer et billede på nettet af en flymadbakke med et firben midt i maden. Under billedet står teksten 'Air India passager finder firben på madbakke serveret på Delhi-London rejse'. Trods uploaderens påstand nægter flyselskabet, at firbenet er blevet fundet på et af deres fly. Det skriver The telegraph.

 

Det vides ikke, hvor billedet af firbenet på madbakken oprindeligt dukkede op, eller hvem der har taget billedet. Og Air India vil heller ikke anerkende, at der er tale om en madbakke med et firben på et af selskabets fly. Tværtimod skriver selskabet i en officiel udmelding på Twitter:

– Air India vil gerne slå fast, at nyheden på Twitter og andre steder angående et 'firben på en madbakke' ombord på AL 111 DEL-LHR fra den 11. juni er falsk og uden grundlag. Ingen klage er modtaget hverken ombord på flyet eller på kontoret i LHR (London Heathrow, red.) 

Flyselskabet efterforsker lige nu, hvor billedet med firbenet stammer fra og overvejer at sagsøge, hvis det kan bevises, at billedet var snyd. Det skriver Times of India.

Der er desuden blevet oprettet et hashtag, hvor man kan støtte Air India, hvis man er glad for maden ombord. Nemlig #IStandWithAirIndia, og det har flere udnyttet.


 

20 kommentarer
Vis kommentarer