Søløve droppede havet og indtog offentlig pool

Uventet gæst – der ikke betalte entré – skræmte gæsterne væk fra poolen

Badende gæster i en offentlig pool i Dunedin i New Zealand måtte forlade en offentligt pool, da den blev indtaget af en ikke-betalende og noget uventet gæst. Det skriver Daily Mail.

Gæsten var en newzealandsk søløve.

Det øde landskab (og usandsynligheden for uventet selskab) indbyder til lystig leg (Foto: The Greater Southwestern Exploration Company/Flickr) Ferie Verdens dyreste sex? Turist fik regning på 1,6 millioner

Fra morgenen nøjedes søløven med at ligge ved indgangen til den offentlige pool. Og så længe den lå der, kunne gæsterne ved poolen godt bade videre. Men da den ud på eftermiddagen besluttede, at det var tid til en svømmetur, måtte gæsterne op af vandet.

Søløven slentrede (søløver ”går” til forskel fra almindelige sæler på alle fire, når de er på land) sig gennem stedets cafeteria, ud til poolen og kastede sig i poolen.

(Foto: VisitSweden) Ferie Vinterferie for dig, der ikke gider ski

Vandet - der var saltvand - havde søløven det tilsyneladende ganske godt med, den blev i hvert fald hængende længe nok til, at de ansatte ved poolen kunne få taget billeder til minde om dagen med den uventede gæst.

Se en video af søløvebesøget her.

Ved New Zealand og på de antarktiske øer syd for New Zealand lever Hookers søløven (Phocartos hookeri). De er kendte for ikke at frygte mennesker, og hannerne, der bliver større end hunnerne, bliver op til 3,3 meter lange og kan veje op til 400 kg – ikke så mystisk, at badegæsterne og de ansatte ikke følte sig helt trygge ved at bade med krabaten.

0 kommentarer
Vis kommentarer